Αγγλία

Γκρίνια για τη διαιτησία από Πελεγκρίνι

Καθοριστικό για την ήττα της Μαν. Σίτι από την Τότεναμ χαρακτήρισε τον καταλογισμό του πέναλτι με το οποίο η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Λανθρασμένη και καθοριστική για την έκβαση του ματς χαρακτήρισε την υπόδειξη του πέναλτι με το οποίο η Τότεναμ άνοιξε το σκορ στο Etihad ο Μανουέλ Πελεγκρίνι μετά την ήττα της Μαν. Σίτι (1-2). Ο Χιλιανός προπονητής έβαλε στο στόχαστρο τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ τον οποίο κατηγόρησε και για τις αποφάσεις του σε παλαιότερο ματς των «πολιτών».

«Ήταν ένα πέναλτι που ο διαιτητής ήθελε να δώσει και το έδωσε. Ήταν εντελώς λανθασμένη η απόφασή του. Η μπάλα χτύπησε πρώτα στην πλάτη του Στέρλινγκ και στην συνέχεια στον αγκώνα του. Δεν την έβλεπε καν την μπάλα. Ο Κλάτενμπεργκ είχε σφυρίξει και στο πρώτο παιχνίδι, στο οποίο χάσαμε 4-1 με δύο γκολ οφσάιντ. Ήταν μια απόφαση-κλειδί για το ματς. Μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχαν κάνει τελική στην εστία μας και γενικά δεν είχαν ευκαιρίες. Πήραμε ρίσκα, το ομαδικό μας πνεύμα ήταν καλό, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την αντίδραση της ομάδας. Παίξαμε καλά, αλλά τα γκολ κερδίζουν τα παιχνίδια. Κάναμε ένα σημαντικό λάθος στο δεύτερο γκολ και καταλογίστηκε εις βάρος μας πέναλτι που δεν ήταν. Θα παλέψουμε έως το τέλος. Έχουμε ακόμη 36 πόντους να παίξουμε και είμαστε έξι πίσω από την πρωτοπόρο. Δεν θα τα παρατήσουμε. Θα συνεχίσουμε την δουλειά και θα βελτιωθούμε. Πάντως, παίξαμε με δύο ομάδες που πάνε για τον τίτλο αλλά σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε να έχουμε μηδενική συγκομιδή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x