Ισπανία

Γλιτώνει 10 εκατ. ευρώ από τον τραυματισμό του Ντεμπελέ η Μπαρτσελόνα

Τη… θετική πλευρά του σοβαρού τραυματισμού του Ουσμάν Ντεμπελέ έψαξαν και βρήκαν τα ισπανικά ΜΜΕ, με την Μπαρτσελόνα να γλιτώνει 10 εκατ. ευρώ από όσα θα έπρεπε να δώσουν στην Ντόρτμουντ.

Το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο στην Μπαρτσελόνα τους τελευταίους μήνες, καθώς μετά την απώλεια του Νεϊμάρ, χάνεται τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2017 και ο διάδοχός του.

Ο λόγος για τον Ουσμάν Ντεμπελέ που αποκτήθηκε από την Ντόρτμουντ προκειμένου μακροπρόθεσμα να γεμίσει τα… παπούτσια του Βραζιλιάνου επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν.

Τη στιγμή, λοιπόν, που ο Ερνέστο Βαλβέρδε ψάχνει λύσεις, τα ισπανικά ΜΜΕ έψαξαν τη θετική πλευρά του τραυματισμού του 20χρονου και τελικά τη βρήκε η «AS». Συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα από αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη θα γλιτώσει 10 εκατ. ευρώ από το ποσό που θα έδινε υπό φυσιολογικές συνθήκες στην Ντόρτμουντ.

Ένας από τους όρους της συμφωνίας των δύο πλευρών προέβλεπε ότι οι Καταλανοί θα έδιναν 10 εκατ. ευρώ, σε περίπτωση που ο παίκτης αγωνιζόταν σε 50 ματς μέσα στη σεζόν, κάτι που πλέον δεν μπορεί να συμβεί, δεδομένης της σοβαρότητας του τραυματισμού.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η μεταγραφή του 20χρονου κόστισε 150 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x