Europa League

Γλίτωσε από μυθική «γκέλα» στο 94' η Μίλαν!

Απίστευτα πράγματα στο Μιλάνο! Η Ριέκα ισοφάρισε τη Μίλαν με γκολ στο 84' και στο 90', αλλά οι (ασόβαροι, παρ' όλα αυτά) «ροσονέρι» αποδείχθηκαν επτάψυχοι και με τον Κουτρόνε, στο 94', νίκησαν 3-2!

Τι ματς -από το πουθενά- Θεέ μου!

Η… χαλαρή Μίλαν φαινόταν πως θα επικρατήσει άνετα της Ριέκα, με τον Αντρέ Σίλβα να ανοίγει με γκολάρα το σκορ στο 14' και τον Μουσάτσιο να «γράφει» το 2-0 στο 53'.

Αλλά μόνο έτσι δεν έγιναν τα πράγματα!

Με μία μυθική αντεπίθεση, η Ριέκα… έπιασε στον ύπνο τους «ροσονέρι» και σκοράροντας στο 84' με τον Ακόστι και στο 90' με πέναλτι του Έλεζ, έφτασε στο απίστευτο 2-2, «αγγίζοντας» μία από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία της!

Λογάριαζε, ωστόσο, χωρίς τον Κουτρόνε!

Έπειτα από άψογη με τον Φάμπιο Μπορίνι, ο 19χρονος «χτύπησε» στο 94' χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, μέσα σε ντελίριο στο «Σαν Σίρο».

Έτσι, έστω και μετά κόπων και βασάνων, οι «ροσονέρι» έφτασαν τους έξι βαθμούς και είναι, φυσικά, στην κορυφή του ομίλου της ΑΕΚ, την οποία, να θυμίσουμε, υποδέχονται στις 19 Οκτωβρίου.



Η σύνθεση της Μίλαν: Μίλαν (Βιντσέντζο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Ρομανιόλι, Μπονούτσι, Μουσάκιο, Αμπάτε, Μπορίνι, Λοκατέλι, Κεσί (71' Μάουρι), Τσαλχάνογλου (46' Μποναβεντούρα), Κουτρόνε, Αντρέ Σίλβα (82' Σούσο).

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

Μίλαν 6

ΑΕΚ 4

Αούστρια Βιέννης 1

Ριέκα 0

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x