Αγγλία

Γλίτωσε την τιμωρία για τα...«γαλλικά» του ο Μουρίνιο

Ανυπόστατες κρίθηκαν οι κατηγορίες για τις ύβρεις του Ζοζέ Μουρίνιο, που αθωώθηκε από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και γλίτωσε την τιμωρία.

Γλίτωσε την τιμωρία από την FA ο Ζοζέ Μουρίνιο, αφού η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν κατάφερε να αποδείξει τις κατηγορίες για υβριστική συμπεριφορά του Πορτογάλου.

Το κατηγορητήριο αφορούσε το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Νιούκαστλ στο Ολντ Τράφορντ, όπου ο 55χρονος τεχνικός φέρεται να βρίζει χυδαία στην κάμερα, στην μητρική του γλώσσα.

Ο Πορτογάλος ήταν εμφανώς εκνευρισμένος με τους δημοσιογράφους, μετά την αγχωτική ανατροπή και νίκη των «Κόκκινων Διαβόλων» με 3-2 και η συμπεριφορά του λίγο έλειψε να του κοστίσει την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας του.

Σύμφωνα πάντως με την FA, ανεξάρτητη επιτροπή έκρινε κατά της τιμωρίας του «Special One», με την απόφαση όμως να είναι εφέσιμη.

«Η κατηγορία κατά του Ζοζέ Μουρίνιο, που φέρεται να χρησιμοποίησε γλώσσα υβριστική και/είτε προσβλητική και/είτε ακατάλληλη, δεν αποδείχτηκε σήμερα από την ακρόαση της Ανεξάρτητης Ρυθμιστικής Επιτροπής», υποστήριξε με ανακοίνωση της η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

«Γραπτές επεξηγήσεις για την απόφαση της Ανεξάρτητης Ρυθμιστικής Επιτροπής θα δημοσιευθούν σύντομα. Η απόφαση είναι εφέσιμη».

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x