Super League 2

Γλίτωσε το κάζο ο Ηρακλής - Νέα γκέλα για Παναχαϊκή

Με γκολ στο 86’ ο Ηρακλής ισοφάρισε (1-1) τον Αιγινιακό και γλίτωσε τα χειρότερα. Η Παναχαϊκή ηττήθηκε με 1-0 από τον Απόλλωνα Λάρισας, που διατηρείται αήττητος στην κορυφή, μετά από τρία παιχνίδια.

Δεύτερη σερί απώλεια βαθμών δέχτηκε ο Ηρακλής, ο οποίος έμεινε στο 1-1 με τον Αιγινιακό στο «Καυτανζόγλειο», στην τρίτη αγωνιστική της Football League.

Μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής, το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη δεν κατάφερε να βρει αντίδραση, με τον Αιγινιακό -που δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του ματς- να ανοίγει το σκορ στο 78’ με τον Πέριτς από κοντά. Ο Ηρακλής, που είχε μπει ανεβασμένος στο δεύτερο μισό, πίεσε σε όλη τη διάρκεια για το γκολ, όμως το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να ισοφαρίσει με το Ρόβα στο 86’ και να γλιτώσει νέο «κάζο».

Κάτι που δεν κατάφερε να κάνει η Παναχαϊκή, παρά τις ευκαιρίες που είχε. Οι Πατρινοί ηττήθηκαν με 1-0 από τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος έκανε το «3Χ3» και παραμένει μαζί με τον Εργοτέλη στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Λαρισαίοι άνοιξαν το σκορ στο 9’ με τον Λουκάο, αιφνιδιάζοντας τους φιλοξενούμενους, που «απάντησαν» με δοκάρι από κεφαλιά του Λουμπαρδέα, ενώ είχαν ευκαιρίες κυρίως με τους Κολ κιαι Μαυριά. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε η ένταση, με την Παναχαϊκή να χάνει μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, όταν ο Μαντζάρης σταμάτησε το πλασέ του Σταμόπουλου.

Την πρώτη τους φετινή νίκη πέτυχαν τα Τρίκαλά με σκορ 2-0 επί του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού και κράτησαν τους Κρητικούς χωρίς νίκη μετά από τρία ματς, με μόλις ένα βαθμό. Το σκορ άνοιξε στο 23’ ο Συμελίδης, ο οποίος κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι, μετά από ανατροπή από τον Ζιούλη. Οι Τρικαλινοί απέφυγαν την ισοφάριση στο 28’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 61’ με πλασέ του Συριόπουλου.

Την πρώτη απώλεια βαθμών δέχτηκαν και οι Δόξα Δράμας και Πλατανιάς, μετά τη μεταξύ τους λευκή ισοπαλία (0-0), ενώ με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον Αήττητο Σπάτων, ο οποίος πήρε τον πρώτο του βαθμό.

Δεύτερη νίκη πανηγύρισε και ο Ηρόδοτος, επικρατώντας 2-0 του Καραϊσκάκη, που έμεινε ουραγός χωρίς να έχει πάρει ούτε βαθμό. Το σκορ άνοιξε στο ενδέκατο λεπτό ο Μασάδο με πλασέ, ενώ ο Γιαλούσης στο 32’ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ.

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Βόλος-Απόλλων Πόντου 2-0
(23’ αυτ. Θεοδωρόπουλος, 82’ Μάντζης)

Σπάρτη-Εργοτέλης 1-0
(21’ πεν. Τσέλιος, 75’ Μπουρσέλης)

Κυριακή 11 Νοεμβρίου

Απόλλων Λάρισας-Παναχαϊκή 1-0
(9' Λουκάο)

Τρίκαλα-ΑΟΧ Κισσαμικός 2-0
(23’ Συμελίδης, 61’ Συριόπουλος)

Ηρακλής-Αιγινιακός 1-1
(86’ Ρόβας – 78’ Πέριτς)

Αήττητος Σπάτων-Κέρκυρα 0-0

Πλατανιάς-Δόξα Δράμας 0-0

Ηρόδοτος-Καραϊσκάκης Άρτας 2-0
(11΄Ματσάδο, 32’ Γιαλούσης)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική:
Απόλλων Λάρισας – Σπάρτη
Εργοτέλης – Τρίκαλα
Παναχαϊκή – Ηρακλής
ΑΟΧ Κισσαμικός – Βόλος
Αιγινιακός – Αήττητος Σπάτων
Απόλλων Πόντου – Πλατανιάς
Κέρκυρα – Καραϊσκάκης
Δόξα Δράμας – Ηρόδοτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x