Γερμανία

«Γλυκοκοιτάζει» τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου ο Βενγκέρ

Η Μπάγερν Μονάχου φαντάζει στα μάτια του Αρσέν Βενγκέρ ο ιδανικός σύλλογος, για να πραγματοποιήσει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στους πάγκους.

Ο Αρσέν Βενγκέρ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενεργό προπονητική δράση και, όπως αναφέρει η αγγλική «Telegraph», ο ίδιος θεωρεί την Μπάγερν Μονάχου ως τον ιδανικό επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Αλσατός τεχνικός σκοπεύει να επιστρέψει στους πάγκους πριν το νέο έτος, αλλά το γεγονός πως απέρριψε την πρόταση της Φούλαμ πριν από λίγες μέρες, φανερώνει την επιθυμία του να επιλέξει προσεκτικά και με συγκεκριμένα κριτήρια την επόμενη ομάδα, της οποίας θα αναλάβει τα ηνία.

Είναι κοινό μυστικό πως ο Νίκο Κόβατς «μετράει μέρες» στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, με τα αρνητικά αποτελέσματα να διαδέχονται το ένα το άλλο και την εικόνα της ομάδας να μην βελτιώνεται, με τον Αρσέν Βενγκέρ να είναι ένας εκ των κορυφαίων υποψηφίων για τον πάγκο των Βαυαρών, σε περίπτωση που αποφασιστεί η αποχώρηση του 47χρονου Κροάτη.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της «Telegraph», ο Αρσέν Βενγκέρ θέλει να επιστρέψει μόνο για έναν σύλλογο που θα του προσφέρει την ευκαιρία «κλείσει» την προπονητική του καριέρα διεκδικώντας τρόπαια, κάτι που κάνει τη Μπάγερν Μονάχου τον πρωταρχικό στόχο του Αλσατού προπονητή.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x