Champions League

Γοδίν: «Δεν μπορέσαμε να βρούμε τρόπο να τους πληγώσουμε»

Παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Γιουβέντους ο Ντιέγκο Γοδίν, λέγοντας πως η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κατάφερε να απειλήσει τη «Γηραιά Κυρία» για να σκοράρει, κάτι που ήταν απαραίτητο για την πρόκριση.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ηττήθηκε 3-0 από τη Γιουβέντους και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League, με τον αμυντικό των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Γοδίν, να παραδέχεται την ανωτερότητα της «Γηραιάς Κυρίας».

«Δεν μπορούσαμε να βρούμε τρόπο να τους πληγώσουμε. Αμυνθήκαμε αλλά δεχθήκαμε γκολ. Δεν απειλήσαμε αρκετά και δεν σκοράραμε, κάτι που ήταν απαραίτητο για να προκριθούμε. Δεν μας προκάλεσε έκπληξη η Γιουβέντους. Ξέραμε ότι θα είναι αρκετά δύσκολο ματς, κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους που θα έπαιζαν ποδόσφαιρο. Αμύνθηκαν και επιτέθηκαν καλά, ήταν προσεκτικοί και έξυπνοι, όσο εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε τρόπο να σκοράρουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σεζόν και να τα δώσουμε όλα. Θέλαμε να περάσουμε, αλλά τώρα πρέπει να μαζευτούμε και να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος, όπως κάνουμε πάντα», ανέφερε ο Ντιέγκο Γοδίν.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x