Γαλλία

Γουάντα Νάρα: «Είχα άσο στο μανίκι μου για τον Ικάρντι»

Στην μεταγραφή του Ικάρντι αναφέρθηκε η σύζυγος και μάνατζέρ του, Γουάντα Νάρα.

Το γεγονός ότι υπήρχε μια συγκεκριμένη στρατηγική πίσω από την μεταγραφή του Μάουρο Ικάρντι από την Ίντερ στην Παρί Σεν Ζερμέν την τελευταία μέρα των μεταγραφών αποκάλυψε η Γουάντα Νάρα.

Η σύζυγος του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας του Τούχελ επισήμανε ότι περίμενε μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών, καθώς ήξερε ότι ο Ικάρντι θα γίνει κάτοικος Παρισιού.

«Εάν περίμενα μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών είναι επειδή είχα άσσο στον μανίκι μου. Κανείς δεν ήξερε πού θα πάει ο Μάουρο, ούτε ακόμα και τα παιδιά. Δεν υπήρξε ποτέ σοβαρή πρόταση από την Μπόκα Τζούνιορς. Αρκετές ιταλικές ομάδες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν ικανοποιούσε τα θέλω του και γι’ αυτό και αποδέχθηκε την πρότασή της».

Παράλληλα, η σύζυγος και μάνατζερ του Ιταλού επιθετικού αναφέρθηκε και στον έντονο ντόρο που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα γύρω από τα κατά καιρούς σχόλια που κάνει σε τηλεοπτικούς σταθμούς σχετικά με τους συμπαίκτες του Ικάρντι, όσο εκείνος αγωνιζόταν στους «νερατζούρι».

«Μου έχει δοθεί η ευκαιρία να εκπροσωπώ άλλους ποδοσφαιριστές, τους συζύγους των φίλων μου, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό, καθώς το να είμαι η μάνατζερ του Μάουρο συνεπάγεται αρκετές υποχρεώσεις για μένα. Αλλά δεν το μετανιώνω. Αντίθετα, το κάνω από αγάπη για εκείνον», κατέληξε η 32χρονή σύζυγος του Ικάρντι.

Επιμέλεια: Βασίλης Μιχάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x