Αγγλία

Γκουιντολίν: «Πολύ πιθανό να τελειώσω αν χάσουμε από τη Λίβερπουλ»

Καθοριστικό ρόλο για την παραμονή του στον πάγκο της Σουόνσι, θα παίξει η αναμέτρηση κόντρα στη Λίβερπουλ, όπως δήλωσε στη βρετανική «Guardian», ο προπονητής των «κύκνων», Φραντσέσκο Γκουιντολίν.

Η βαθμολογική συγκομιδή της Σουόνσι στις πρώτες έξι αγωνιστικές της Premier League είναι αποκαρδιωτική, με την καρέκλα του προπονητή της ομάδας, Φραντσέσκο Γκουιντολίν, να έχει ήδη αρχίσει να τρίζει. Οι «κύκνοι» μετρούν μόλις μία νίκη και μια ισοπαλία μέχρι στιγμής στο αγγλικό πρωτάθλημα και όλα δείχνουν ότι αν δεν πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο προσεχές ματς με τη Λίβερπουλ, θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στην ομάδα.

«Είναι πολύ πιθανό το ματς κόντρα στη Λίβερπουλ να κρίνει πολλά σχετικά με τη θέση μου στον πάγκο της Σουόνσι. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τη Λίβερπουλ, ωστόσο μια ενδεχόμενη νίκη πριν από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, θα έφερνε ανακούφιση στην ομάδα και πολύ περισσότερο δεν θα έβγαζε στην επιφάνεια συζητήσεις για την αποχώρησή μου από το τιμόνι της», δήλωσε στην «Guardian», ο προπονητής της Σουόνσι.

Επιμέλεια: Χριστόφορος Χαραλαμπίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x