Europa League

Γουίλιαν: «Αυτό μας αρέσει στον Σάρι»

Για τη νέα εποχή στην Τσέλσι με τον Μαουρίτσιο Σάρι στην τεχνική ηγεσία μίλησε ο Γουίλιαν.

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε από τους Άγγλους δημοσιογράφους το ματς της Τσέλσι κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφού οι ερωτήσεις προς τον Βραζιάνο εξτρέμ, Γουίλιαν, επικεντρώθηκαν στα φετινά πεπραγμένα των «μπλε», μιλώντας για τα πράγματα που έχει αλλάξει ο Ιταλός τεχνικός.

Αναλυτικά:

Για το φετινό ξεκίνημα Τσέλσι:
«Είχαμε πέντε συνεχόμενες νίκες, έχουμε αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα και να κερδίσουμε τίτλους. Μπορούμε να τα καταφέρουμε πολύ καλά και στο Europa League, όπου ξεκινάμε αύριο και να κερδίσουμε».

Για το πώς νιώθει στην Τσέλσι: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχουμε έναν νέο προπονητή, η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή στην ομάδα και θεωρώ ότι μπορούμε να κερδίσουμε πολλούς τίτλους».

Για το γεγονός ότι συνεχίζει στην Τσέλσι: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που είμαι εδώ. Τα υπόλοιπα ανήκουν στο παρελθόν και θέλω να δώσω το καλύτερο που μπορώ τώρα στην Τσέλσι».

Για το τι του αρέσει στον Σάρι: «Μας έχει φέρει ένα νέο τρόπο παιχνιδιού. Η διαφορά πλέον στην ομάδα είναι φανερή. Έχουμε την κατοχή, το διασκεδάζουμε περισσότερο κι απόδειξη ήταν οι πέντε νίκες της ομάδας».

Για τον ΠΑΟΚ: «Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας σίγουρα, ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με ποιότητα, αλλά εμείς θέλουμε με κάθε τίμημα τη νίκη σε αυτόν τον αγώνα».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη από τον ΠΑΟΚ και το αν θυμάται κάποιον: «Ο Μαουρίσιο είναι ο μόνος παίκτης που γνωρίζω καλά. Δεν θυμάμαι πολύ καλά τους παίκτες, από την προηγούμενη φορά που είχα παίξει αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x