Stoiximan Super League

Γράφας: «Ήταν δύσκολο με 10 παίκτες, πιστεύω θα καταφέρουμε να σωθούμε»

Την πεποίθησή του πως η Βέροια θα καταφέρει να σωθεί εξέφρασε ο Θωμάς Γράφας, ο οποίος διέψευσε τα σενάρια φυγής του αλλά και ότι τσακώθηκε με ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του μετά την αποβολή του Παντελή Καπετάνου, στάθηκε ο τεχνικός της Βέροια, Θωμάς Γράφας, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως οι «κυανέρυθροι» θα καταφέρουν να σωθούν!

Αναλυτικά

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα πάει στη δύναμη και στις μονομαχίες. Σημαντικό σημείο του αγώνα ήταν ότι μείναμε με 10 παίκτες μετά το 60’ κι εκεί πλέον έγιναν αρκετά δύσκολα τα πράγματα για μας. Δεν ήταν εύκολο μετά να διεκδικήσουμε κάτι.

Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, θα συνεχίσουμε και θα προσπαθήσουμε για την παραμονή. Με επιμονή πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε»
, είπε αρχικά.

Για το αν θα παραμείνει στον πάγκο της Βέροιας: «Δεν μπορώ να πω κάτι, ότι ήταν να ειπωθεί το είπε η ΠΑΕ Βέροια».

Για το αν διαψεύδει τα δημοσιεύματα για επεισόδιο με τους παίκτες: «Επεισόδιο με τους παίκτες, δεν υπήρξε κανένα σε καμία στιγμή. Όταν μιλάμε για πληροφορίες, καλό είναι να διασταυρώνονται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x