Ελλάδα

Γραμμένος για Σκίμπε: «Η Εθνική ήταν σκορποχώρι και έγινε οικογένεια»

Τους λόγους που εισηγήθηκε την ανανέωση του συμβολαίου του Μίχαελ Σκίμπε ανέλυσε ο Βαγγέλης Γραμμένος μιλώντας για δεύτερη ευκαιρία που δικαιούτο ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος θεωρεί πως ο Μίχαελ Σκίμπε δικαιούτο μια δεύτερη ευκαιρία στον πάγκο της Εθνικής παρότι ο στόχος της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν επετεύχθη, εκτιμώντας το έργο του στην επαναφορά του κλίματος οικογένειας στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Πριν από λίγη ώρα τελείωσε το ΔΣ. Η απόφαση που ελήφθη κατόπιν εισήγησής μου είναι η παραμονή του κ. Σκίμπε, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τις διαπραγματεύσεις τις οποίες θα κάνω με σχετική εξουσιοδότηση», ανέφερε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόσθεσε: «Οδηγηθήκαμε σε αυτή την απόφαση κατόπιν ώριμης σκέψης, διότι θεωρούμε ότι παρά το γεγονός ότι δεν επετεύχθη η πρόκριση στο Μουντιάλ, δεν μπορούμε να ακυρώσουμε τη θετική συνεισφορά του Κ. Σκίμπε. Η κατάσταση πριν από δύο χρόνια δεν θύμιζε σε τίποτα ομάδα. Ήταν ένα σκορποχώρι. Φαντάζομαι ότι αυτό είναι κοινή παραδοχή. Η εθνική ομάδα έγινε οικογένεια και υπάρχει αρμονία στις σχέσεις προπονητή και παικτών. Λάβαμε υπόψη και την εισήγηση της τεχνικής επιτροπής, του κ. Βρύζα και των παικτών. Θεωρούμε ότι πρέπει να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στον κ. Σκίμπε εν όψει και του EURO. Πρέπει να κλείσει σύντομα το θέμα του προπονητή, δεν μπορεί να αιωρείται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x