Ελλάδα

Γραμμένος για τις εμπρηστικές δηλώσεις: «Έκανα λάθος. Θα παραπέμπονται στην Επιτροπή Δεοντολογίας»!

Ξεκάθαρος αναφορικά με το θέμα των εμπρηστικών δηλώσεων-τοποθετήσεων των παραγόντων του ποδοσφαίρου εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, στη μεγάλη συνέντευξή του στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Το μείζον -όπως εξελίσσεται, ειδικά τη φετινή χρονιά- θέμα των εμπρηστικών δηλώσεων και τοποθετήσεων των παραγόντων του ποδοσφαίρου σχολίασε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, στη μεγάλη συνέντευξή του στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ» -το πρώτο μέρος της οποίας μπορείτε να δείτε εδώ.

Ο κ. Γραμμένος, λοιπόν, παραδέχθηκε πως έκανε λάθος, θεωρώντας πως θα μπορούσε να λυθεί αυτό το πρόβλημα με διάλογο και ξεκαθάρισε ότι, από εδώ και στο εξής, θα προβλέπεται παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας!

Για το έργο της δικαιοσύνη, δε, σημείωσε πως «πρέπει να απολαμβάνουν όλοι τη σιγουριά μας ότι κάνουν σωστά τη δουλειά τους», ενώ για την πειθαρχική έρευνα του δικαστή Δημήτρη Σκουτέρη, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Να μη σεβαστούμε την έρευνα; Τι θα πείτε αν αύριο ο κύριος Σκουτέρης απαλλαγεί από όλα;».

Αναλυτικά, ο Βαγγέλης Γραμμένος είπε:

Για τη δικαιοσύνη: «Κανείς δεν θα παρέμβει στη δικαιοσύνη. Κανείς όμως. Υπάρχει ένας προβληματισμός εδώ. Πάω να επιλέξω έναν δικαστή: Με τι κριτήρια τον επιλέγω; Του καλού, του κακού; Και πώς το γνωρίζω; Όμως, επίσης, επειδή υπάρχει ικανός αριθμός να επιλέξεις, είναι ένα επιχείρημα. Αλλά είναι κακό να λέμε πως αυτός ο δικαστής είναι καλός ή κακός. Πρέπει να απολαμβάνουν όλοι την σιγουριά μας ότι κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Ελεγχόμενος και ελέγχων. Επιλέγεις έναν τακτικό δικαστή και δεν γίνεται να λες πως δεν είναι καλός».

Για τον δικαστή Σκουτέρη: «Διενεργείται μια πειθαρχική διαδικασία. Να μην το σεβαστούμε αυτό; Να μην σεβαστούμε την έρευνα; Τι θα πείτε αν αύριο ο κύριος Σκουτέρης απαλλαγεί από όλα;»

Για το timing που βγήκε η απόφαση για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Εσείς λέτε πως ο κ. Σκουτέρης περίμενε την αναχώρηση του πρωθυπουργού από την Θεσσαλονίκη για να μη γίνουν επεισόδια. Και τι θέλετε να ακούσετε από εμένα; Δεν θα σχολιάσω καμία απόφαση. Από την καινούρια χρονιά, τέρμα οι αναβολές! Καμία ή έστω μία και αυτή για σπουδαίο λόγο. Θα τελειώσουμε με όλα αυτά. Τέλος. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό και να έχουμε τρεις και τέσσερις αναβολές».

Για τη χειραγώγηση των αγώνων: «Θίγετε ένα μεγάλο πρόβλημα, αυτό της χειραγώγησης των αγώνων. Φυσικά και υπάρχουν στημένα παιχνίδια. Υπάρχουν και παραυπάρχουν. Το θέμα είναι το νομικό σου πλαίσιο να δίνει τη δυνατότητα στον δικαστή να κάνει τη δουλειά του».

Για τις δηλώσεις και τα ποσταρίσματα από παράγοντες και ανθρώπους του ποδοσφαίρου: «Εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως έκανα λάθος και για αυτό το λάθος απολογούμαι. Είναι αποκλειστικά δικό μου το λάθος και δεν φταίει κανένας άλλος από την Εκτελεστική Επιτροπή. Πίστευα πως με διάλογο θα μπορούσαμε να το είχαμε αποτρέψει. Πλέον, αυτό θα αλλάξει και θα υπάρχει παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x