Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Άλλη μια ιστορική νίκη για την ΑΕΛ, δείχνει πολλά - Να πάρει η ομάδα αυτό που πρέπει»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στην δουλειά που γίνεται στην ΑΕΛ κι εκτός γηπέδου, εξήγησε πως η νίκη σήμερα ήρθε… βάσει πλάνου και χαρακτήρισε το Κύπελλο στόχο για την ομάδα του.

Η νίκη της ΑΕΛ επί του Παναθηναϊκού σήμερα στο ΟΑΚΑ «μεγάλωσε» κι άλλο την ομάδα του, σύμφωνα με όσα είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς. Με τον τεχνικό των «βυσσινί» να κάνει ειδική μνεία και στην βελτίωση εκτός των τεσσάρων γραμμών που υπάρχει στη Λάρισα, αλλά και να κρατάει χαμηλούς τόνους…

Αναλυτικά όσα είπε ο Γρηγορίου:

«Ένα πάρα πολύ ενδιαφέρων παιχνίδι πριν την έναρξη, γιατί ερχόμασταν από τέσσερα παιχνίδια αήττητοι και ο Παναθηναϊκός από ένα σημαντικό τρίποντο απέναντι στον Ατρόμητο. Θέλαμε να διεκδικήσουμε ότι το καλύτερο, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα το συγκεκριμένο πλάνο, να αφήσουμε χώρους και να δουλέψουμε πάνω στην μετάβασή μας καθώς εκεί είχαμε εντοπίσει το πρόβλημα του αντιπάλου και έτσι κατορθώσαμε να βάλουμε και το δεύτερο γκολ. Ήταν λογικό να ασκήσει την όποια πίεση ο Παναθηναϊκός, να χάσει και κάποιες ευκαιρίες, αλλά θεωρώ ότι τα παιδιά έκαναν μια εξαιρετική προσπάθεια και αυτό που κρατάμε είναι μια ακόμα ιστορική νίκη μας. Μετά τον Άρη το να πετυχαίνει και τώρα η ΑΕΛ μια ιστορική νίκη, δείχνει πολλά. Με ξέρετε και σαν άνθρωπο, είμαστε και εμείς σε μεγάλη ομάδα αλλά απομένει να το δει και ο υπόλοιπος κόσμος. Εμείς το ξέρουμε αλλά θεωρώ ότι φέτος γίνονται αρκετά πράγματα όχι μόνο στο αγωνιστικό που πρέπει να αναδειχθούν. Γίνονται πράγματα στο προπονητικό κέντρο, οργανωτικά, ο κόσμος αρχίζει και πιστεύει σε όλα αυτά που βλέπει. Ο μεγάλος στόχος μας είναι να δούμε κάποια στιγμή τον κόσμο να είναι δίπλα μας και να πάρει η ομάδα αυτό που της αναλογεί και πρέπει. Αυτό που έχει μάθει όλος ο φίλαθλος κόσμος της Ελλάδας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Κάτω το κεφάλι τώρα, κοιτάμε το ματς με την Καλαμάτα, το Κύπελλο αποτελεί εκ των πραγμάτων στόχο δικό μας. Παιχνίδι με το παιχνίδι να δούμε τι θα έχουμε πετύχει και να κάνουμε τότε ταμείο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x