Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Δεν νίκησε ο καλύτερος, αλλά ο πιο τυχερός»

Απογοητευμένος με την ήττα που γνώρισε η Κέρκυρα από τον ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου. «Σήμερα δεν νίκησε ο καλύτερος, αλλά ο πιο τυχερός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Φαιάκων.

Άδικη χαρακτήρισε την ήττα της Κέρκυρας από τον ΠΑΟΚ ο Μιχάλης Γρηγορίου.

«Ήμασταν κυρίαρχοι, πιέσαμε, δημιουργήσαμε στιγμές που θα μπορούσαμε να προηγηθούμε», τόνισε ο τεχνικός των γηπεδούχων και συμπλήρωσε για το γκολ του Κάτσε που έκρινε τον αγώνα:

«Ο μοναδικός τρόπος να χάσουμε ήταν αυτός που έγινε κιόλας. Και είναι ό,τι χειρότερο για τους παίκτες μου γιατί ήταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο».

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα δεν κέρδισε ο καλύτερος αλλά ο πιο τυχερός, δεν ξέρω αν θα έπρεπε να κερδίσουμε αλλά σίγουρα όχι να χάσουμε αυτό το παιχνίδια. Ήμασταν κυρίαρχοι, πιέσαμε, δημιουργήσαμε στιγμές που θα μπορούσαμε να προηγηθούμε, δύο αδράνειες δικές μας έφεραν δυο φάσεις του ΠΑΟΚ με Μακ και Περέιρα και έκτοτε δεν θυμάμαι άλλη φάση...

Ο μοναδικός τρόπος να χάσουμε ήταν αυτός που έγινε κιόλας. Και είναι ό,τι χειρότερο για τους παίκτες μου γιατί ήταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, επέβαλλαν το ρυθμό τους και είναι άδικο το αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να κλείσουμε την χρονιά όπως πρέπει και κυρίως να βρούμε βαθμούς που θα μπορούσαμε να έχουμε σήμερα, αν δεν είχαμε αντίπαλο την τύχη...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x