Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Είχε αρκετή δόση τύχης, κάναμε μια τεράστια ανατροπή»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θέλησε να... κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του και ανέφερε πως για να έρθει η μεγάλη νίκη επί του Άρη, έπρεπε η ΑΕΛ να σταθεί τυχερή.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θέλησε να... κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του και ανέφερε πως για να έρθει η μεγάλη νίκη επί του Άρη, έπρεπε η ΑΕΛ να σταθεί τυχερή.

Αναλυτικά ανέφερε:

Για τον αγώνα: «Ενα παιχνίδι με διακυμάνσεις στο σκορ και μία τεράστια ανατροπή από την ομάδα μου. Ενα πρώτο ημίχρονο που τα είχε σχεδόν όλα. Βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0 αλλά αλλάξαμε νοοτροπία και φιλοσοφία. Αρκετοί σε αυτό το γήπεδο θα κοίταγαν να μην πάρει διαστάσεις το σκορ, εμάς μας ενδιέφερε πως θα μπούμε ξανά στο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος ήμασταν αρκετά καλοί αν εξαιρέσουμε το αρχικό κομμάτι του ματς. Ενα δεύτερο μέρος που ήρθε μετέπειτα και βέβαια είναι λογικό να θέλει να πιέσει, να πάρει την νίκη. Είχαμε αρκετή δόση τύχης, δεν το συζητώ. Αλλά μας το χρώσταγε. Πήραμε μία τεράστια και ιστορική νίκη σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Με έναν ΑΡΗ που είχε εξαιρετικές εμφανίσεις τις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Εχω τονίσει και μετά από ήττα ότι καιρός για χαρές και λύπες θα έχουμε τον Μάιο. Σήμερα θα το χαρούμε και από αύριο κοιτάμε την ΑΕΚ. Ελπίζω αυτή η νίκη να αποτελέσει κίνητρο για την συνέχεια.»

Για τις τελικές του Άρη και την πίεσή του: «Είχαμε αρκετή δόση τύχης. Αν δεν έχεις τύχη δεν μπορείς να πάρει και μεγάλο αποτέλεσμα. Οταν παίζεις απέναντι στον Άρη που έχει κάνει τα γνωστά βήματα, θα πρέπει να έχεις και την τύχη με το μέρος σου. Αυτή, μας έλειπε στις προηγούμενες αγωνιστικές.»

Για την κακή λειτουργία της αμυντικής γραμμής του: «Κάθε παιχνίδι που περνάει, την επόμενη μέρα ψάχνουμε τα θετικά και τα αρνητικά. Βελτιωνόμαστε. Την συγκεκριμένη ομάδα δεν την έχω από την πρώτη μέρα. Αλλά έχουμε κάνει τεράστια βήματα, μέχρι να μπορέσουμε να έχουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας. Αμυνα όμως δεν είναι μόνο οι τρεις ή οι πέντε. Ολοι παίζουν άμυνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x