Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Έχουμε προβλήματα και κάνουμε διαχείριση στο ρόστερ»

Στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτήν την εποχή ο Πανιώνιος στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως με το δεύτερο γκολ εκμηδενίστηκαν οι πιθανότητες να πάρουν αποτέλεσμα και έδωσε σύνθημα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την επόμενη εβδομάδα, ώστε να συνεχίσουν να διεκδικούν την πέμπτη θέση. Θεωρεί πως το γρήγορο γκολ άλλαξε τα πλάνα του και τον προσανατολισμό τους και δεν είχαν καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, αναφέρθηκε στα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και πιστεύει πως το 1-3 του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου κόντρα στον "Δικέφαλο" του δίνει την ευκαιρία να κάνει διαχείριση, αφού θεωρεί πως δεν υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες πρόκρισης.

Αναλυτικά: «Αρχικά, να ευχηθώ υγεία σε όλους, ειρήνη και για εμάς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, να το κάνουμε καλύτερο. Όταν δέχεσαι γκολ από τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο στην Τούμπα, σίγουρα οι πιθανότητες μειώνονται, πόσο μάλλον με τα προβλήματα που είχαμε και έχουμε. Θα πρέπει να κάνουμε την όποια διαχείριση στο ρόστερ που έχει μείνει, γιατί για εμάς έχει αποκτήσει χαρακτήρα "τελικού" το επόμενο ματς που έχουμε στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Διεκδικούμε την πέμπτη θέση και θα το κάνουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική, θέλαμε να πάρουμε κάτι θετικό σήμερα, επαναλαμβάνω, όμως, ότι μετά το γκολ του ΠΑΟΚ, οι ψυχολογίες αντιστράφηκαν τελείως, ο ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε και δεύτερο γκολ και βέβαια αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να αλλάξουμε την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που καταφέραμε εν μέρει.

Πετύχαμε και ένα εξαιρετικό γκολ με τον Ντουρμισάι, αλλά, δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το ματς. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, θα τα ξαναπούμε, άλλωστε, την Τρίτη για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου και επαναλαμβάνω για το πρωτάθλημα, για εμάς ο "τελικός" είναι την επόμενη Κυριακή απέναντι στον Παναθηναϊκό».

Για την κακή εικόνα του Πανιωνίου στο πρώτο μέρος: «Νομίζω ότι τα παιδιά επηρεάστηκαν από το "ψυχρό" γκολ που δεχτήκαμε μόλις στο δεύτερο λεπτό, οπότε θα έπρεπε να αναθεωρήσουμε τις τακτικές μας, να αλλάξουμε σχηματισμό, όπως και κάναμε από ένα σημείο και μετά.

Δεν μπορέσαμε να είμαστε απειλητικοί μέχρι το σημείο που είπατε, στη φάση με τον Σπιριντόνοβιτς, αλλά όταν ξεκινάς στο 2’ με ένα "κρύο" γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ, είναι δύσκολο να μπορέσεις να σταθείς μετά ή να ανασυνταχθείς γρήγορα και για αυτό μας πήρε τόσο χρονικό διάστημα για να μπούμε κάπως στο παιχνίδι».

Ερωτήθηκε για το πως θα γίνει καλύτερο το ποδόσφαιρο: «Δεν είναι μόνο αυτό. Πάντα από αυτό το βήμα, όταν μου δίνεται η ευκαιρία να ευχηθώ, αυτό που λέω εγώ είναι ότι εμείς που είμαστε ενεργά μέλη στο ποδόσφαιρο, θα πρέπει να βάζουμε ένα ‘λιθαράκι’ για να το κάνουμε καλύτερο.

Σίγουρα τα τελευταία γεγονότα νομίζω δεν αρέσουν σε κανέναν, αλλά δεν θα σταθώ μόνο στα τελευταία, νομίζω θα μας πάρει ώρες για το πως μπορούμε να κάνουμε καλύτερο το ποδόσφαιρο, οπότε θα πρέπει να αλλάξουμε πολλά, πρώτα από όλα στη φιλοσοφία μας και στο μυαλό μας στο πως βλέπουμε το ποδόσφαιρο. Για αυτό είπα σε μια συνέντευξη, ότι θα πρέπει να το ευχαριστιόμαστε καταρχήν το ποδόσφαιρο, αλλά με όλα αυτά δεν το ευχαριστιέται κανείς».

Για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και αν το σκορ του αγώνα είναι "απαγορευτικό" για τον Πανιώνιο: «Είναι απαγορευτικό. Ανέκαθεν ήμουν ρεαλιστής, οπότε το 1-3 του πρώτου αγώνα σίγουρα σου αφήνει ελάχιστες πιθανότητες. Αν θα πρέπει να κάνω διαχείριση στο ρόστερ που έχουμε, το οποίο καταλαβαίνεται και εσείς ότι έχουμε πολλούς τραυματισμούς και αρκετά παιδιά είναι πολύ κουρασμένα, εάν θα έχω να επιλέξω από τα δύο ματς, θα δώσω έμφαση απέναντι στον Παναθηναϊκό για την πέμπτη θέση και αυτό λέει και η λογική.

Σίγουρα, όμως, στο ποδόσφαιρο, πριν τελειώσει ένα ματς, δεν μπορείς να πεις κάτι, τις οποίες πιθανότητες έχουμε θα κοιτάξουμε να τις εξαντλήσουμε, αλλά πάντα με τη διαχείριση που πρέπει να γίνει στο ρόστερ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x