Europa League

Γρηγορίου: «Φαβορί η Μακάμπι»

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Πανιωνίου.

Η Μακάμπι έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League έναντι του Πανιώνιου τόνισε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα της Σλοβενίας την έχρισε ως το φαβορί του ζευγαριού. Παράλληλα χαρακτήρισε ως απόλυτα δίκαιη τόσο τη νίκη όσο και την πρόκριση των «κυανέρυθρων».

«Θέλαμε να σκοράρουμε, το είχα πει και στα παιδιά πως θέλαμε γκολ εκτός έδρας για να αισθανθούμε πιο ασφαλείς. Το καταφέραμε στην αρχή του ματς, βρήκαμε χώρους, ήμασταν ανώτεροι και στα δύο ματς και θεωρώ πως πήραμε δίκαια την πρόκριση», τόνισε για το ματς και συνέχισε:

«Η Μακάμπι είναι το φαβορί αλλά έχουμε δείξει πως είμαστε ανταγωνιστικοί στα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Και στα φιλικά με Ολυμπιακό και ΑΠΟΕΛ συν τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια. Κανένα παιχνίδι δεν έχει τελειώσει πριν ξεκινήσει, οπότε θα πάμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, βάσει ιστορίας και ποιότητας που έχουμε σαν ομάδα, για να φέρουμε σε δύσκολη θέση τους Ισραηλινούς και να προκριθούμε. Αυτός είναι ο στόχος μας.

Το μυστικό είναι η εμπιστοσύνη, τα έβλεπα από πέρυσι αυτά τα παιδιά, μου άρεσαν από πέρυσι. Προφανώς εννοείτε τον Λάμπρου, τον Γεσίλ, τον Σαββίδη... Τα πιστεύω αυτά τα παιδιά, δουλεύουν πολύ και τους δείχνω την εμπιστοσύνη πους τους αρμόζει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x