Δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά τη θριαμβευτική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετάτο 4-1 του Πανιωνίου στη Λαμία.

«Θέλαμε να έρθουμε και να πετύχουμε γκολ. Είχα πει στα παιδιά ότι έπρεπε να σκοράρουμε και όχι απλά να μην δεχτούμε τέρμα. Θέλαμε να σκοράρουμε και τα καταφέραμε. Το κλειδί ήταν ότι σκοράραμε πρώτοι. Πετύχαμε μία μεγάλη και ιστορική πρόκριση μετά από 18 χρόνια στα ημιτελικά. Στα ημιτελικά τώρα γίνονται όλα», τόνισε.

«Η βοήθεια από τον κόσμο και τους Πάνθηρες είναι τεράστια σε όλα τα παιχνίδια. Πάντα είναι δίπλα μας. Ο κόσμος μας ακολουθεί παντού, αποτελούν τον δωδέκατό μας παίκτη. Τα παιδιά έκαναν μία εξαιρετική εμφάνιση. Μετά το 0-2 χαλάρωσαν λίγο και είπαμε στο ημίχρονο ότι πρέπει να είμαστε καλύτεροι στο δεύτερο μέρος. Ευτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο σκοράραμε ξανά και έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα», πρόσθεσε.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ