Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου

«Συγχαρητήρια θέλω να δώσω στα παιδιά, παρά την ήττα. Έχω ξαναπεί ότι ένα παιχνίδι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ένας πολύ σημαντικός είναι και η τύχη. Σήμερα θα ήμασταν δυσαρεστημένοι και με την ισοπαλία. Μπήκε ένα εκπληκτικό γκολ του Μπλάζιτς και χάσαμε. Νομίζω ο ποδοσφαιρικός Θεός δεν ήθελε για εμάς κάτι παραπάνω. Δεν μπορώ να πω κάτι. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να έχουμε πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες από παιδιά που γενικά σκοράρουν. Δεν μας πήγε καλά το παιχνίδι όσον αφορά το γκολ. Συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά, αρκεί να έχουμε την ίδια διάθεση και την ίδια απόδοση. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ξανά βρέθηκε κοντά μας», είπε αρχικά.

Για το αν υπήρξε πίεση λόγω του ότι οι «κυανέρυθροι» θα πέρναγαν στην κορυφή, σε περίπτωση που κέρδιζαν απόψε είπε: «Κανένα βάρος. Τα παιδιά είχαν διάθεση, ήταν καλοί. Βγάλαμε φάσεις. Δημιουργήσαμε φάσεις, δεν ήρθε το γκολ. Έχουμε καλούς και ικανούς επιθετικούς. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε δεν τα καταφέραμε».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ