Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Ολοκληρώθηκε μια εκπληκτική χρονιά»

Στην εκπληκτική χρονιά της Κέρκυρας στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου, μετά την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό που «σφράγισε» μαθηματικά την παραμονή των Φαιάκων στη Σούπερ Λίγκα.

Ο τεχνικός των Επτανήσιων τόνισε πως έψαχναν ένα αποτέλεσμα κόντρα σε μια καλή ομάδα και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πορεία της ομάδας. Έδωσε σύνθημα για καλύτερες μέρες για το ποδόσφαιρο του νησιού τα επόμενα χρόνια με καλές μεταγραφές και επιλογές παικτών και χαρακτήρισε μοιρασμένο το ματς με τους "πράσινους" και πως δεν απειλήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά: «Άλλη μια εξαιρετική χρονιά για την ομάδα της Κέρκυρας έλαβε τέλος σήμερα με ένα αποτέλεσμα πού καλό απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, κάτι το οποίο επιζητούσαμε αρκετό καιρό τώρα. Να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά από την αρχή της χρονιάς. Χάρηκα πάρα πολύ με τον κόσμο που είδα σήμερα στο γήπεδο, εύχομαι και ευελπιστώ ότι αυτός ο κόσμος, που πλέον τον κερδίσαμε σιγά-σιγά, να τον έχουμε του χρόνου από την πρώτη αγωνιστική.

Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο να θέσει τις βάσεις για κάτι καλύτερο στα επόμενα χρόνια ή αν θέλετε για τον επόμενο χρόνο, εν αντιθέσει με το περυσινό καλοκαίρι, μας δίνεται η ευκαιρία και σε χρόνο και σε διάθεση να μπορέσουμε να οργανώσουμε καλύτερα τη νέα χρονιά, κάτι το οποίο ήδη έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε. Να κάνουμε τις επιλογές με την ηρεμία μας, γιατί, επαναλαμβάνω, έχουμε το χρόνο φέτος, εν αντιθέσει με πέρυσι, που μέσα σε είκοσι μέρες έπρεπε να φτιάξουμε μια ομάδα η οποία θα σταθεί επάξια στη Super League, όπως και το κατάφερε.

Για το παιχνίδι δεν έχω να πω πολλά, ήταν μοιρασμένο. Στην πρώτη ουσιαστικά καλή φάση, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο σκορ με μια εξαιρετική κίνηση του Καρέλη, χωρίς να έχουμε απειληθεί ιδιαίτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε, ήταν ένα παιχνίδι που ήθελε υπομονή, εμείς χρειαζόμασταν ένα βαθμό για να μην κοιτάμε τα υπόλοιπα αποτελέσματα και αυτό είχα πει στα παιδιά πριν την έναρξη του παιχνιδιού και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για όλη τη σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x