Stoiximan Super League

Γρηγορίου: ««Πήραμε έναν πάρα πολύ σημαντικό βαθμό»

Ο Πανιώνιος ευτύχησε να φύγει με την ισοπαλία στο ματς με τον Παναιτωλικό και ο Μιχάλης Γρηγορίου χαρακτήρισε πάρα πολύ σημαντικό τον βαθμό που πήραν οι «κυανέρυθροι».

Ικανοποιημένος από τον βαθμό που πήρε (1-1) ο Πανιώνιος από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό έμεινε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Οι «κυανέρυθροι» δεν είχαν καλή απόδοση στο Αγρίνιο και ευτύχησαν να ισοφαρίσουν τους γηπεδούχους στην πρώτη τους τελικής και ο προπονητής τους χαρακτήρισε πολύ σημαντικό τον βαθμό για την ομάδα του.

«Πήραμε έναν πάρα πολύ σημαντικό βαθμό σήμερα. Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που με νέο προπονητή μετά τη νίκη με τον Ατρόμητο είχε πολύ καλή ψυχολογία.

Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί δεν είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά είχαμε τις προϋποθέσεις. Όταν δέχεσαι τέτοιο γκολ και πας στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ, η ψυχολογία είναι πολύ άσχημη. Είπαμε στα αποδυτήρια ότι το έχουμε ξανακάνει πολλές φορές να γυρίσουμε το ματς με όποιο ρίσκο υπήρχε. Είχε μια ευκαιρία ο Παναιτωλικός να σκοράρει ξανά αλλά ευτυχώς ο Κότνικ αντέδρασε σωστά και πετύχαμε ένα πανέμορφο γκολ.

Συνεχίζουμε την Τετάρτη με το Kύπελλο και θέλουμε να περάσουμε στους τέσσερις. Πρέπει να ανασυνταχθούμε για να δώσουμε τη νέα μάχη. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και για τους δύο στόχους. Περιμένουμε ένα – δύο παιδιά ακόμη (μεταγραφές) για να πάνε στην τελική ευθεία όπως μας αρμόζει. Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό και καλή συνέχεια
», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x