Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Πρέπει να αποδείξουμε με τον Ατρόμητο ότι η ΑΕΚ ήταν μια κακή παρένθεση»

Σύνθημα ανασύνταξης αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στον Ατρόμητο έδωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά την ήττα από την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι ο Πανιώνιος πρέπει να δείξει ότι είχε απλά μια κακή παρένθεση.

Να δείξει εντός γηπέδου και αρχής γενομένης κόντρα στον Ατρόμητο ότι η ήττα από την ΑΕΚ ήταν απλά μια κακή παρένθεση κάλεσε τους παίκτες του ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο προπονητής του Πανιωνίου μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε ότι η ομάδα του θα είναι εντελώς διαφορετική συγκριτικά με το προηγούμενο ματς, ενώ σχολιάζοντας τη φετινή πορεία του Ατρόμητου χαρακτήρισε όμορφο έπειτα από 9 αγωνιστικές να είναι μια ομάδα σαν τους Περιστεριώτες στην κορυφή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση της ομάδας μετά την εμφάνιση και ήττα από την ΑΕΚ:
«Θεωρώ ότι ήταν μια κακή παρένθεση. Αυτό είπα και στα παιδιά, ότι ενώ είχαμε δύο πολύ καλά αποτελέσματα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και τον Άρη για το Κύπελλο, ενδεχομένως να επηρέασε και κάπως η κούραση από το μεσοβδόμαδο ματς σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα ήταν μια κακή παρένθεση την οποία θα πρέπει να ξεπεράσουμε άμεσα. Έχω την εντύπωση ότι προς αυτό το δρόμο βαδίζουμε όλοι και αύριο θα είμαστε εντελώς διαφορετικοί».

Για το μεγάλο ενδιαφέρον που έχει ο αγώνας με τον Ατρόμητο: «Γενικά για το ποδόσφαιρο είναι πάρα πολύ όμορφο να βλέπεις τον Ατρόμητο ή τον οποιονδήποτε Ατρόμητο να βρίσκεται στην κορυφή μετά από 9 αγωνιστικές. Κάλλιστα θα μπορούσαμε να είμαστε και εμείς σε ανάλογη θέση. Αυτό από μόνο του μαρτυρά πως θα είναι ένα εξαιρετικό ματς και βαθμολογικής σημασίας, αλλά βέβαια ένα κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι απέναντι στον Πανιώνιο και στον Ατρόμητο. Γι' αυτό λέω πως είναι εντελώς διαφορετικό το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για το τι ξεχωρίζει στον Ατρόμητο: «Θα έλεγα ότι βλέποντας τις όποιες αδυναμίες είχε αμυντικά ο Ατρόμητος στα φιλικά του καλοκαιριού, ο κύριος Αγγελόπουλος, που είναι ο τεχνικός διευθυντής, αλλά και ο κύριος Κάναντι, πήραν κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι βοήθησαν ώστε ν' αλλάξει η εικόνα της ομάδας και ιδιαίτερα η αμυντική εικόνα της ομάδας. Σίγουρα έχει γίνει δυσκολοκατάβλητος πλέον ο Ατρόμητος, πάρα πολύ καλή αμυντική λειτουργία, όμως εντός έδρας είναι διαφορετικά τα παιχνίδια. Εμείς παίζουμε εκτός, ο Ατρόμητος παίζει εντός και θα πρέπει να δημιουργήσει παιχνίδι. Εμείς θα πρέπει να είμαστε καλοί και στην άμυνα και στην επίθεση. Να έχουμε ισορροπία γιατί δεν αφήνουμε κάτι από τα δύο. Αναμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με προσωπικές μονομαχίες, με πάθος και με δύναμη, αλλά όποιος βρεθεί σε καλύτερη μέρα θα έχει και τον πρώτο λόγο».

Για τις απουσίες των Σπιριντόνοβιτς και Γεσίλ: «Έχουμε δύο σημαντικές απουσίες στην επιθετική μας γραμμή, αλλά και τα παιδιά τα οποία, όχι τους αντικαθιστούν γιατί μέχρι τώρα όλοι θεωρούνται βασικοί και ο Ντουρμισάι και όλα τα παιδιά που παίζουν μπροστά, ο Λάμπρου, ο Μασούρας, έχουμε γενικά λύσεις. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να ρίξουμε ιδιαίτερο βάρος και στους χώρους που ενδεχομένως θα βρούμε και όταν θα μπορέσουμε να έχουμε τη μπάλα στην κατοχή μας. Και βέβαια είναι απώλειες, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά είναι σε πολύ καλή κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x