Stoiximan Super League

Γρηγορίου στον ΣΠΟΡ FM: «Θέμα και δουλειάς η ταχύτητα που βγάζουμε»

Στην εξαιρετική εμφάνιση του Πανιωνίου κόντρα στην ΑΕΛ και στην ταχύτητα που βγάζουν οι «κυανέρυθροι» στο παιχνίδι τους αναφέρθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα στοιχεία που οδήγησαν τον Πανιώνιο σε νίκη 4-1 επί της ΑΕΛ μέσω εξαιρετικής εμφάνισης ανέφερε ο Μιχάλης Γρηγορίου στον ΣΠΟΡ FM 94.6 και σχολίασε ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης διαθέτει καλούς και ποιοτικούς παίκτες σε κάθε θέση.

«Για να μπορέσει ένας παίκτης που είναι γρήγορος να δείξει την ταχύτητα του, πρέπει να έχει και τις πάσες στην κατάλληλη ταχύτητα και στο κατάλληλο τάιμινγκ. Δουλεύουμε στον τρόπο ανάπτυξης όλο αυτόν τον καιρό, στις διαγώνιες πάσες. Είναι συνδυασμός πραγμάτων η ταχύτητα που βγάζει ο Πανιώνιος στο παιχνίδι του», επεσήμανε, μιλώντας στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα.

Αναλυτικά μίλησε για:
-την απόδοση του Πανιωνίου κόντρα στην ΑΕΛ: «Η αλήθεια είναι διαθέτουμε καλούς και ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, αυτό πιστεύω. Είχαμε πει ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με την ΑΕΛ πολύ σοβαρά λόγω του νεαρού της ηλικίας που υπάρχει στην ομάδα για να μην έχουμε προβλήματα και μας κοστίσουν. Είχαμε γρήγορο ρυθμό με καλές επιθέσεις. Το θέλαμε πάρα πολύ αυτό το ματς. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν ήμασταν καλοί και υπήρχαν λόγοι, αλλά δεν θέλω να στέκομαι σε αυτά. Είχαμε αναγκαστικές αλλαγές στα προηγούμενα ματς. Αντιμετωπίσαμε πολύ διαφορετικά το ματς και δεν είχαμε ατυχίες αυτήν τη φορά. Τέλος καλό και όλα καλά, θα μπορούσαμε να πετύχουμε νίκη με πιο ευρύ σκορ. Ήταν μονόλογος το παιχνίδι και δεν απειληθήκαμε».

-την ταχύτητα του Πανιώνιου, στην οποία στάθηκε ο Ματάισεν και το πού οφείλεται: «Για να μπορέσει ένας παίκτης που είναι γρήγορος να δείξει την ταχύτητα του, πρέπει να έχει και τις πάσες στην κατάλληλη ταχύτητα και στο κατάλληλο τάιμινγκ. Δουλεύουμε στον τρόπο ανάπτυξης όλο αυτόν τον καιρό, στις διαγώνιες πάσες. Είναι συνδυασμός πραγμάτων η ταχύτητα που βγάζει ο Πανιώνιος στο παιχνίδι του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x