Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Τα παιδιά χτίζουν χαρακτήρα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την ανατροπή και τη νίκη της ΑΕΛ κόντρα στον ΟΦΗ, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ:

«Άλλο ένα αλλόκοτο παιχνίδι. Δεύτερη φορά να μένεις πίσω στο σκορ σε δεύτερο ματς, στο πρώτο ματς στο δεκάλεπτο, σήμερα στο εφτάλεπτο και να γυρνάς παιχνίδια με Άρη και σήμερα με τον ΟΦΗ.

Αυτά τα παιδιά χτίζουν χαρακτήρα. Χτίζουμε κάτι που προσπαθούμε όλοι και είναι να μην παρατάμε κανένα παιχνίδι. Ο στόχος θα πρέπει να είναι να δίνουν τα πάντα μέχρι το ενενήντα γιατί κάθε ματς έχει διακυμάνσεις και κανείς δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί είτε ξεκινάς θετικά είτε αρνητικά.

Με τη βοήθεια του κόσμου, που όλοι το χαρήκαμε πανηγυρίσαμε μία νίκη απέναντι σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας.

Είδατε και το πρώτο γκολ. Οι παίκτες μπροστά του ΟΦΗ μπορούν να κάνουν τη διαφορά και πιέσαμε ψηλά σε όλο τον αγώνα και με επιμονή, προσπαθώντας να πάρουμε τα ηνία του παιχνιδιού γυρίσαμε το ματς

Το μυαλό μας στο 2-2 ήταν πως θα σκοράρουμε και θα κάνουμε το 3-2.

Το μυαλό μας είναι στην επόμενη εβδομάδα, μετά από αυτό το ματς κλειδί κόντρα στον ΟΦΗ, να συνεχίσουμε με νίκη κόντρα στη Λαμία και να πάμε στη διακοπή με ένα τρόπο που αν το συζητούσαμε πριν δύο μήνες δεν θα μας πίστευε κανείς.

Αρχής γενομένης από αύριο το μεσημέρι που έχουμε προπόνηση, βάζουμε τη Λαμία για να κλείσουμε με το καλύτερο τρόπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x