Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Υπήρχαμε μόνο για ένα μισάωρο στο γήπεδο»

Στη διαπίστωση πως ο Πανιώνιος έπαιξε μόνο μισή ώρα κόντρα στον Παναθηναϊκό έφτασε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως δεν αγωνίστηκαν σα να είναι «τελικός» για αυτούς, όμως έμειναν πίσω από το πουθενά και μετά δεν αντέδρασαν καθόλου, αφού δεν υπάρχει και η κατάλληλη εμπειρία.

Αναλυτικά: «Είχαμε τονίσει πριν το παιχνίδι ότι ήταν σαν "τελικός" για εμάς αυτό το ματς. Θέλαμε μόνο νίκη αν θέλαμε να διεκδικήσουμε κάτι... Μπήκαμε πολύ καλά στα πρώτα 34’ του παιχνιδιού, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις, ήμασταν πιεστικοί, είχαμε μια καλή ευκαιρία με τον Ντουρμισάι και στο επόμενο λεπτό δεχτήκαμε το γκολ.

Από το πουθενά μείναμε πίσω στο σκορ και μέχρι να καταλάβουμε τι γίνεται, γιατί είχαμε και μικρό μέσο όρο ηλικίας, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με δύο γκολ μπροστά. Από εκεί και πέρα, αυτό που ενοχλεί κι εμένα και τους παίκτες ήταν πως δεν δείξαμε σε κανένα σημείο αντίδραση. Ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.

Επαναλαμβάνω ότι υπήρχαμε στο γήπεδο για 34’. Είναι φυσικό κι επόμενο όταν δεν προηγείσαι, ενώ έχεις μπει καλά και όταν φτάνει και το 0-2, είναι δύσκολο, όταν δεν υπάρχει η εμπειρία, να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο υπόλοιπο του παιχνιδιού. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, εκπροσωπούμε αυτήν την ομάδα και πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει. Είχε γίνει μια καλή προσπάθεια και τη γκρεμίσαμε αρκετά σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x