Stoiximan Super League

«Γυάλισε» στη Λέστερ ο Μιλιβόγεβιτς

«Ζεστή» για την απόκτηση του πιθανότατα κορυφαίου έως τώρα παίκτη του Ολυμπιακού στη σεζόν, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, παρουσιάζεται η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λέστερ, όπως αναφέρει η «Live Sport».

Ακόμη μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα δείχνει ενδιαφέρον για να αποκτήσει τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και ίσως να πρόκειται και για το πιο ζωηρό από αυτά που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Σέρβου μέσου του Ολυμπιακού, τον οποίο έχει αρκετά ψηλά στη λίστα αναζητώντας έναν παίκτη για το κέντρο. Το καλοκαίρι αποχώρησε ο Καντέ για λογαριασμό της Τσέλσι, αλλά ο Μεντί (πρώην της Νις) δεν έχει ικανοποιήσει έως τώρα με την παρουσία του και μετρά μόλις δύο συμμετοχές σε επίσημα ματς.

Η ομάδα που τρέλανε την περυσινή σεζόν τρέλανε κόσμο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αγγλίας, παρουσιάζεται έτοιμη να προχωρήσει την υπόθεση και όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα είναι πιθανόν να γίνει επίσημη κρούση στους «ερυθρόλευκους» εν όψει Ιανουαρίου. Οι Πειραιώτες έχουν δείξει μέχρι στιγμής διάθεση να παραχωρήσουν τον διεθνή παίκτη μόνο με οκταψήφιο νούμερο.

Μάλιστα, συνδέεται η συγκεκριμένη υπόθεση με το πρόσφατο ταξίδι του Γιάννη Βρέντζου στην Αγγλία, αλλά στην παρούσα φάση δεν επιβεβαιώνεται επισήμως κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x