Stoiximan Super League

Γυάλισε «τετράδα» από την… πλατεία στον Ολυμπιακό!

Ο Γιώργος Μασούρας αρέσει πολύ στον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχουν ακόμη τρεις παίκτες του Πανιώνιου που είναι στην «ερυθρόλευκη» λίστα εν όψει Ιανουαρίου.

Τους έχουν βάλει στο… μάτι.

Ο Ιανουάριος δεν είναι και τόσο μακριά πλέον και στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι εντείνουν τις προσπάθειές τους εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Πάνω σε αυτήν τη λογική, έχουν κυκλώσει τέσσερα ονόματα ποδοσφαιριστών του Πανιώνιου, από τον οποίο έχει κάνει αρκετές φορές καλά «ψώνια» η ομάδα του Πειραιά. Όπως και οι υπόλοιποι μεγάλοι.

Πρώτος στόχος από τους «κυανέρυθρους» είναι ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος εκτός του ότι κάνει καλή σεζόν, έχοντας πετύχει και 5 γκολ στο πρωτάθλημα, είναι γενικότερα σε ανοδική πορεία και κλήθηκε στην Εθνική από τον Άγγελο Αναστασιάδη. Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ και το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Πάντως, όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», υπάρχουν ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Πρόκειται για τον ακραίο επιθετικό, Σρντναν Σπιριντόνοβιτς, που διακρίνεται για την ταχύτητά του και την ποιότητά του, τον Φιορίν Ντουρμισάι, που είναι φορ και έχει τρία γκολ μια ασίστ σε 11 ματς.

Ο παίκτης που συμπληρώνει το… καρέ είναι ο Αμπντελαγέ Κεϊτά, ο 24χρονος μέσος από το Μάλι, που μπορεί να παίξει ως αμυντικός χαφ και ως κεντρικός χαφ, που πέρυσι (στο δεύτερο μισό της σεζόν) συνυπήρξε με τον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού στην Αζαξιό. Παράλληλα, τον είχε συμπαίκτη στην Μπαστιά ο Μοντεστό και τον γνωρίζει πολύ καλά.

Μένει να φανεί το πώς θα κινηθεί η ομάδα του Πειραιά για αυτές τις περιπτώσεις και αν θα κάνει κίνηση τον Ιανουάριο για να τους πάρει άμεσα ή αν θα κινηθεί τον Ιανουάριο ώστε να τους κλείσει για το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x