Stoiximan Super League

«Γύρισε» το φιλικό με Βόλο η Λαμία

Με «ανατροπή», η Λαμία νίκησε 2-1 τον ΝΠΣ Βόλου στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας σε φιλικό ματς προετοιμασίας, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

H Λαμία, αν και έχανε 0-1 από τον νεοφώτιστο στη Super Ligue 1 ΝΠΣ Βόλο στη Φθιώτιδα, τον νίκησε τελικά 2-1 σε φιλικό ματς προετοιμασίας, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Οι Μάκης Χάβος και Χουάν Φεράντο δοκίμασαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν σε αντεπίθεση με γκολ του Μυστακίδη. Στο 57', οι Φθιωτοί ισοφάρισαν με εντυπωσιακό ψαλιδάκι του Δημούτσου, ύστερα από σέντρα του Βύντρα, ενώ το 2-1 έγινε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάλιακα στο 75'.


ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Θεοδωρόπουλος (46' Βελλίδης), Σκόνδρας, Βύντρα (60' Βάντερσον), Πλιάτσικας (75' Λούκας 'Ράμος), Ασίγκμπα, Μπεχαράνο (75' Ανάκογλου), Μπουλούλης (46' Δημούτσος), Καραμάνος (60' Σάλιακας), Τομάς (60 Καραγιάννης Α.), Τσούκαλος (46' Ρόμανιτς), Τουράμ

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Τσοκάνης, Μήτογλου (31' Διαμαντής), Δημόπουλος, Κυζιρίδης, Μπαλογιάννης, Μυστακίδης, Φερράρι, Σαρμιέντο, Λύραντζης Έπαιξαν και οι Γέντρισεκ, Μπασόνγκ, Κραβαρίτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x