Super League 2

Η Marca για την άνοδο του Βόλου: «Το θαύμα του Χουάν Φεράντο στην Ελλάδα»

Συνέντευξη στη Marca παραχώρησε ο Ισπανός τεχνικός του Βόλου Ν.Π.Σ , Χουάν Φεράντο, σχολιάζοντας το επίτευγμα της ανόδου της ομάδας στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.

Για τα όσα κατάφερε με την ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ μίλησε στην ισπανική Marca, ο προπονητής της ομάδας Χουάν Φεράντο. Ο 38χρονος Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στην άνοδο το Βόλου από την Γ' εθνική στη Σούπερ Λίγκα, τονίζοντας ότι θέλει να χαρεί τις στιγμές και χαρακτηρίζοντας το επίπεδο της πρώτης κατηγορίας «βάρβαρο».

«Για μένα και την ομάδα η άνοδος ήταν πολύ σημαντική, εκτός από απίστευτη. Για την πόλη το να έχει μια ομάδα στην Σούπερ Λίγκα είναι σημαντικό, τόσο για τον τουρισμό, όσο και για άλλα πράγματα», δήλωσε ο Φεράντο, που θεωρεί αξιοσημείωτο ότι τα κατάφερε με σχεδόν το ίδιο ρόστερ από τη Γ’ εθνική.

«Το να ξεκινάς από τη Γ’ κατηγορία με ένα ρόστερ και ανεβαίνεις στη Β’ και μετά στην πρώτη κατηγορία με το ίδιο, είναι κάτι απίστευτο. Πήρα μόνο τον Κότο που τον ήξερα από παλιότερα. Ο άλλος παίκτης που ήρθε τον Νοέμβρη είχε την ατυχία να τραυματιστεί από τον Γενάρη ως το Μάρτη. Το 95% του ρόστερ ήταν ίδιο από την τρίτη εθνική ως εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήμασταν πρώτοι από την τέταρτη αγωνιστική ως σήμερα. Οι παίκτες είναι πολύ νέοι, και πολλοί από αυτούς από την πόλη του Βόλου», δήλωσε με υπερηφάνεια ο Ισπανός τεχνικός.

Ο Φεράντο τόνισε ότι προς το παρόν χαίρονται τις στιγμές και δεν σκέφτονται ακόμα το μέλλον.

«Ελλάδα και μέλλον είναι δύο λέξεις που δύσκολα σχετίζονται. Μας μένουν ακόμα δύο αγωνιστικές. Αργότερα θα πρέπει να δεις τους προϋπολογισμούς και να δεις πώς θα κάνεις το άλμα σε ένα επίπεδο αρκετά βάρβαρο που μας περιμένει τώρα. Προς το παρόν θέλουμε να απολαύσουμε τις στιγμές που ζούμε, από το να σκεφτόμαστε αυτό που έρχεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x