Stoiximan Super League

Η Super League στη… σέντρα

Σήμερα στις 13:00 ορίζεται το πρόγραμμα των playoffs και play out της Super League.

Μετά το κυβερνητικό πράσινο φως χθες, σήμερα στις 13:00 πραγματοποιείται τηλεδιάσκεψη στη Super League για να καταρτιστεί το πρόγραμμα των playoffs, ενώ θα γίνει και η κλήρωση των play out.

Τα playoffs θα αρχίσουν 6-7 Ιουνίου και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Άρης-ΟΦΗ. Υπενθυμίζεται πως με τα υπάρχοντα δεδομένα ο Ολυμπιακός ξεκινά με 66 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ με 52, η ΑΕΚ με 51, ο Παναθηναϊκός με 44, ενώ ΟΦΗ και Άρης έχουν από 34.

Η κλήρωση των play out έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού πέρα από τη σειρά και το πρόγραμμα των αγώνων θα δούμε ποια παιχνίδια θα δώσουν οι ομάδες εντός κι εκτός έδρας. Υπενθυμίζεται πως στην κληρωτίδα θα μπουν Ατρόμητος (32), ΑΕΛ (30), Αστέρας (30), Λαμία (27), Βόλος (27), Ξάνθη (18), Παναιτωλικός (17) και Πανιώνιος (11). Κάθε ομάδα θα παίξει μία φορά με τις υπόλοιπες (επτά αγωνιστικές συνολικά), με τους τέσσερις πρώτους της βαθμολογίας να δίνουν τέσσερα παιχνίδια εντός και τρία εκτός έδρας, ενώ οι τέσσερις τελευταίοι θα δώσουν τρία παιχνίδια εντός και τέσσερα εκτός έδρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x