Γενικά

Η Αντμίρα Βάκερ σου δίνει ποσοστό από πωλήσεις ποδοσφαιριστών!

Τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να κερδίσει ποσοστό από ενδεχόμενες πωλήσεις δίνει η αυστριακή Αντμίρα Βάκερ, σε μια πρωτότυπη αν μη τι άλλο τακτική.

Την πολύ καλή παράδοση που έχει να στο να αναδεικνύει ποδοσφαιριστές θέλει να εκμεταλλευτεί η αυστριακή Αντμίρα Βάκερ, η οποία ανακοίνωσε ένα αν μη τι άλλο πρωτότυπο πρόγραμμα που βγάζει κερδισμένη τόσον την ίδια, όσο και όποιον επιθυμεί να επενδύσει.

Συγκεκριμένα, οι Αυστριακοί σε συνεργασία με εταιρεία που ειδικεύεται σε τέτοια project δίνει τη δυνατότητα σε επίδοξους επενδυτές να συμβάλλουν τον… οβολό τους και ως αντάλλαγμα σε πιθανή πώληση της ομάδας να έχουν ανταπόδοση μέχρι και 5,22%.

«Η Αντμίρα φημίζεται για την εξέλιξη υποσχόμενων ποδοσφαιριστών και τη μεταγραφή τους σε μεγαλύτερες ομάδες. Παίκτες όπως ο Μαρκ Γιάνκο, Μάρσελ Σάμπιτζερ, Φίλιπ Χόσινερ και Αντρέας Χέρτζογκ έκαναν τα πρώτα τους βήματα εκεί. Εκεί είναι που η Αντμίρα συναντά το “KICKRS.NET”. Μαζί θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε επενδυτές να υποστηρίξουν και επωφεληθούν από την επιτυχημένη ακαδημία της Αντμίρα.

Ο στόχος είναι να μαζευτούν 100.000 ευρώ και το πρόγραμμα θα τρέξει μέχρι τις 30 Ιουνίου. Η διάρκεια της επένδυσης θα είναι για τρία έτη και προσφέρει πιθανή επιστροφή μέχρι 5,22%», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της «KICKRS.NET».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x