Stoiximan Super League

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την δική της μασκότ

Βάση τον «αετό» θα έχει η νέα μασκότ της ΑΕΚ, η οποία θα παρουσιαστεί άμεσα. Κάλεσμα στον κόσμο να στείλει προτάσεις για το όνομα απηύθυνε η Ένωση.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για την παρουσίαση της μασκότ της ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ την Τετάρτη, αυτή βασίζεται στον «αετό», ενώ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να στείλουν της ιδέες τους σχετικά με το όνομα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:


«Η δική μας μασκότ, ο Αετός μας, είναι εδώ! Στα πρότυπα των ευρωπαϊκών συλλόγων η ομάδα μας έχει πλέον τη δική της μασκότ, που θα την συντροφεύσει στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, ταυτόχρονα με την ευρωπαϊκή μας επιστροφή και θα κάνει το... αγωνιστικό της ντεμπούτο στο πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό ματς της σεζόν!

Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να βαφτίσετε τη νέα μας μασκότ στέλνοντας τις προτάσεις σας στο info@aekfc.gr μέχρι την Παρασκευή 3 Ιουνίου προκειμένου να γίνει και η επίσημη παρουσίασή της. Ταυτόχρονα όποιος ενδιαφέρεται να δώσει… ψυχή μέσα στο κοστούμι της νέας μασκότ διαθέτοντας πείρα ανιματέρ καλείται να μας στείλει άμεσα το βιογραφικό του στο info@aekfc.gr».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x