Stoiximan Super League

«Η ΑΕΚ θ’ ανθίσει σαν λουλούδι»

Πεπεισμένος πως η ΑΕΚ έχει μπει πλέον στο δρόμο της αναγέννησης παρουσιάστηκε ο Μίμης Παπαϊωάννου.

Συγκρατημένα αισιόδοξος, αλλά… αισιόδοξος για το μέλλον της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Μίμης Παπαϊωάννου.

Από την Πρέβεζα -όπου βρέθηκε για τη διοργάνωση του «Κυπέλλου Ήθους» το οποίο φέρει τ’ όνομά του- ο «μύθος» της Ένωσης εξέφρασε την πίστη πως ο σύλλογος θ’ αναγεννηθεί.

«H AEK θα ξανανθίσει σαν το λουλούδι, αν και δεν ξέρω το χρόνο που θα πάρει αυτό. Δεν είμαστε και σε καλή κατάσταση, τώρα τουλάχιστον, έχω την εντύπωση ότι θα αργήσουμε λίγο, αλλά… ας είναι κι αργά» δήλωσε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «tomistinenimerosi.gr».

Αφού τόνισε λοιπόν ότι «ο φίλαθλος της ΑΕΚ θέλει την ομάδα να έχει πάντα επιτυχίες», σημείωσε: «Η νέα προσπάθεια μου εμπνέει συγκρατημένη αισιοδοξία, γιατί, αν κάτι στραβώσει, ο άνθρωπος (σ.σ. Δημήτρης Μελισσανίδης) δεν θα πληρώνει κάθε φορά και τον καθένα που έχει το κεφάλι του. Υπάρχουν παίκτες που έφυγαν, παίκτες που έμειναν, άλλοι καλοί, άλλοι κακοί. Αν υπάρχουν τέτοια, αποθαρρύνεσαι, στενοχωρήθηκα πολύ φέτος όλη τη χρονιά».

Κλείνοντας, δε, ο Μίμης Παπαϊωάννου κλήθηκε να περιγράψει με λίγες λέξεις και τη συνεργασία του με τον αείμνηστο Λουκά Μπάρλο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η ιστορία της ΑΕΚ, ο Μπάρλος, ήταν ο πρώτος των πρώτων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x