Ισπανία

Η άγνωστη μάχη του Χοσέ Ενρίκε με τον καρκίνο (pic)

Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ δίνει το δικό του αγώνα.

Το Σεπτέμβριο του 2017 ο Χοσέ Ενρίκε ανακοίνωνε στα 31 του πως σταματούσε το ποδόσφαιρο λόγω ενός χρόνιου προβλήματος στο γόνατο. Σήμερα ο ίδιος έκανε γνωστό πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας εδώ και έναν μήνα.

«Λυπάμαι που δεν ήμουν τριγύρω το τελευταίο διάστημα. Ήταν οι πιο δύσκολες εβδομάδες της ζωής μου. Μέσα σε έναν μήνα έμαθα πως έχω έναν όγκο στον εγκέφαλο και υποβλήθηκα σε επέμβαση για την αφαίρεσή του. Τώρα αναρρώνω και είμαι ευγνώμων. Η ζωή είναι πολύτιμη», έγραψε στο Instagram ποστάροντας μια φωτογραφία από το νοσοκομείο.

Ο ίδιος μίλησε στη Marca για την περιπέτειά του. «Ήταν ένας όγκος σε πολύ δύσκολο σημείο, πάνω σε αρτηρία και πίσω από το μάτι. Υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να χάσω την όρασή μου. Η επέμβαση ήταν πολύ λεπτή, κράτησε εννιά ώρες, αλλά οι γιατροί έκαναν εξαιρετική δουλειά. Έμεινα στην εντατική για 24 ώρες και πέντε μέρες στο νοσοκομείο χωρίς να μπορώ να κουνηθώ. Και τώρα ακόμη ακολουθώ μια σειρά από οδηγίες. Δεν επιτρέπεται να σηκώσω βάρος, να σκύψω, ενώ στο κρεβάτι πρέπει να κοιμάμαι με μια κλήση 30 μοιρών για να μην αυξηθεί η πίεση στο κεφάλι μου. Θα πρέπει να κάνω επίσης άλλες 35 θεραπείες. Οι γιατροί λένε πως θα επιστρέψω σε κανονικούς ρυθμούς ζωής το Σεπτέμβριο. Όλα όσα πέρασα με έκαναν να εκτιμήσω την αξία της ζωής», τόνισε ο Ισπανός πρώην αριστερός μπακ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x