Europa League

Η… άλλη ματιά του ΠΑΟΚ-Έστερσουντ (video)

Δείτε το βίντεο με τα όσα συνέβησαν έξω από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας κατά τη διάρκεια της χθεσινής (17/8) αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Έστερσουντ.

Την ιδιαίτερα καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ αλλά και τις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών κατά την χθεσινή (17/8) επικράτηση του «δικέφαλου του Βορρά» κόντρα στην Έστερσουντ με 3-1, φέρνει στην επιφάνεια το βίντεο με την παρακάμερα του παιχνιδιού που δημοσίευσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ξεχωρίζει το ξέσπασα… λύτρωσης του Ράζβαν Λουτσέσκου στην επίτευξη του δεύτερου τέρματος του ΠΑΟΚ από τον Αλεξάνταρ Πρίοβιτς.

«Παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, να επικρατήσει με 3-1 της Έστερσουντς στην γεμάτη Τούμπα και να αποκτήσει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Το PAOK TV έχει το παρασκήνιο της αναμέτρησης…

Το PAOK TV κατέγραψε όσα δεν είδατε από τον τηλεοπτικό φακό στο γήπεδο της Τούμπας και ετοίμασε για εσάς το αποκλειστικό βίντεο. Η άφιξη, το ζέσταμα, η είσοδος των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και το πως έζησαν την αναμέτρηση το κατάμεστο γήπεδο και ο πάγκος της ομάδας».


Για να δείτε το video, πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x