Europa League

Η αναχώρηση της ΑΕΚ για το Βέλγιο (pics/video)

Αποφασισμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της και να αποσπάσει ένα αποτέλεσμα-υποθήκη πρόκρισης πέταξε για το Βέλγιο η ΑΕΚ. Δείτε πλάνα από την αναχώρηση της «Ένωσης».

Με πίστη σε μια εμφάνιση ανώτερη αυτών με την ΤΣΣΚΑ και σε ένα αποτέλεσμα που θα φέρει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League στα μέτρα της, αναχώρησε για το Βέλγιο η ΑΕΚ.

Έχοντας στη σύνθεσή της τον Όγκνιεν Βράνιες (που ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του) και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει εκφράσει ξανά τη στήριξή του στην ομάδα (παρακολουθώντας την τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν ταξιδέψει κι εκείνος αύριο στο Μπριζ) η αποστολή της «Ένωσης» συγκεντρώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στο «Ελ. Βενιζέλος».

Μετά τις δηλώσεις που έκανε λοιπόν ο Μανόλο Χιμένεθ (χαρακτηρίζοντας σημαντικό το να μην επιτρέψει εκπλήξεις η ομάδα του στον αντίπαλο) η ΑΕΚ πέταξε για την Οστάνδη, απ’ όπου θα κατευθυνθεί οδικώς έπειτα στην πόλη του Μπριζ.

Εκεί ο Ανδαλουσιανός τεχνικός και ένας εκ των παικτών της ομάδας θα μιλήσουν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στις 20:30 και μισή ώρα αργότερα είναι προγραμματισμένη τελευταία προπόνηση ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.





inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x