Stoiximan Super League

Η απάντηση της ιστοσελίδας που κατηγόρησε ο Αλέξης Κούγιας

Η ιστοσελίδα ArenaLarissa.gr απάντησε στις βολές που εξαπέλυσαν η ΑΕΛ και ο Αλέξης Κούγιας εναντίον αυτής αλλά και άλλων ΜΜΕ της Λάρισας.

Η ανακοίνωση:

Μία ακόμη αναίτια επίθεση δέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (18/07) ο αθλητικός ηλεκτρονικός Τύπος της Λάρισας, συμπεριελαμβανομένου και του ArenaLarissa.gr από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Επειδή για πολλοστή φορά επιχειρείται προσπάθεια φίμωσης της λαρισινής αθλητικής δημοσιογραφίας με πρακτικές που είναι ενάντια στις έννοιες της ελευθεροτυπίας και της ελεύθερης διακίνησης απόψεων και ιδεών, θα αναλύσουμε ορισμένα κομμάτια της ανακοίνωσης της ΠΑΕ και θα θέσουμε ερωτήματα τα οποία και αναμένουμε απαντήσεων τους.

Παράγραφος 1
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζει την απόλυτη δυσαρέσκεια της για τους άγνωστους διαχειριστές και ιδιοκτήτες των sites Arenalarissa, Sportlarissa και Aelole (ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιεί τον τίτλο ΑΕΛ), οι οποίοι διαχρονικά προσπαθούν να προκαλέσουν κακό με οποιονδήποτε τρόπο στην ΑΕΛ και την εξέλιξη της».

Στην παράγραφο αυτήν η ΠΑΕ κάνει λόγο για άγνωστους διαχειριστές και ιδιοκτήτες. Το ArenaLarissa.gr λειτουργεί από το μακρινό 2011 (13/06/2011 η πρώτη ημέρα λειτουργίας) με την σφραγίδα του νεαρού, Δημητρίου Πετρωτού, τον οποίο κατά την ανακοίνωση στις 05/01/2018, γνωρίζει η ΠΑΕ! Παραθέτουμε screenshot αλλά και το link της τότε ανακοίνωσης προσωπικής συγνώμης του κ. Κούγια στο ArenaLarissa.gr και τον Δημήτρη Πετρωτό. Διερωτόμαστε; Τελικά γνωρίζετε ή όχι ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του ArenaLarissa.gr;

Παράγραφος 2
«Και τα τρία αυτά sites, ενορχηστρωμένα, γνωρίζουμε από πού και ποιος πιθανόν τους χαρτζιλικώνει, προσπάθησαν αυτά τα οποία είδαν όλοι οι γνώστες του ποδοσφαίρου (προπονητές άλλων ομάδων που κάνουν προετοιμασία στο Καρπενήσι, ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων και πραγματικοί δημοσιογράφοι) να τα παρουσιάσουν με εντελώς διαφορετικό τρόπο με σκοπό για άλλη μια φορά να εκθέσουν τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας, οι οποίοι καθημερινά χύνουν τόνους ιδρώτα για να παρουσιαστεί η ΑΕΛ όπως πρέπει στις 25 Αυγούστου».

Κ. Κούγια, παρακαλώ πολύ εντός 24ωρών υποδείξτε μας ποιοι μας χαρτζιλικώνουν διαφορετικά επιφυλασσόμαστε παντός νόμιμου δικαιώματός μας.

Για τις υπόλοιπες αναφορές της ανακοίνωσης περί λεωφορείου, δέκα μέτρων και ολόσωμων φωτοφραφιών στα sites μας, δεν θα ασχοληθούμε περαιτέρω μιας και δεν έχουν αξία.

Ο ιδιοκτήτης του ArenaLarissa.gr
Πετρωτός Ν. Δημήτριος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x