Stoiximan Super League

Η απάντηση των παικτών του Λεβαδειακού στον Μπραντάο

Τρεις παίκτες του Λεβαδειακού με ανάρτησή τους στο Facebook απάντησαν σε δηλώσεις που έκανε ο Μπραντάο με τις οποίες έθιγε τη λειτουργία της ομάδας.

Εκπροσωπώντας όλους τους παίκτες του Λεβαδειακού, οι τρεις από αυτούς με μια ανάρτησή τους απάντησαν σε δηλώσεις που έκανε προ ημερών ο Μπραντάο με τις οποίες έθιγε τη λειτουργία της ομάδας. Σε αυτές μεταξύ άλλων εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την έλλειψη επαγγελματισμού στην ΠΑΕ.

Οι Παύλος Μητρόπουλος, Σάββας Τσαμπούρης και Θοδωρής Τριποτσέρης αναφέρουν ότι ο Λεβαδειακός είναι ένας από τους πιο οργανωμένους και φερέγγυους συλλόγους της Σούπερ Λίγκας.

««Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού θα θέλαμε να εκφράσουμε την αντίθεση μας σε όσα ειπώθηκαν από τον Brandao όσον αφορά τον σύλλογο. Σ αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάει η ελληνική κοινωνία και το ποδόσφαιρο, ο σύλλογος,μας παρέχει τα πάντα και τον θεωρούμε ως έναν από τους πιο οργανωμένους και φερέγγυους συλλόγους της SuperLeague. Κατ’ άλλα θα θέλαμε να ευχηθούμε στον πρώην συμπαίκτη μας καλή συνέχεια στην καριέρα του...», έγραψαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x