Γενικά

Η απίστευτη εκδίκηση του Εβρά στον Πικέ!

Τον τρόπο με τον οποίο «απάντησε» σε μία πλάκα του Ζεράντ Πικέ, όταν συνυπήρχαν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Πατρίς Εβρά.

Το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια των ομάδων ελάχιστοι γνωρίζουν. Από τσακωμούς και «γαλλικά» μέχρι υπερβολικές πλάκες, όλα μένουν «κλειδωμένα» στους χώρους των αποδυτηρίων. Ο κόσμος μαθαίνει μόνο ό,τι βγάζουν προς τα έξω οι ποδοσφαιριστές. Κάτι τέτοιο έγινε και στην υπόθεση των Πατρίς Εβρά και Ζεράρ Πικέ.

Ο Ισπανός αμυντικός, κατά το παρελθόν, είχε αναφερθεί σε ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Εβρά, λέγοντας: «Μια μέρα ο Εβρά εμφανίστηκε με καινούργια παπούτσια, τα οποία ήταν ειδική παραγγελία από τη NIKE. Είχε γράψει τα ονόματα των παιδιών του και κάποιες άλλες λεπτομέρειες. Τότε, πήγα και έβαλα μια μικρή φωτιά στα ντους και τα έκαψα».

Ο 37χρονος αριστερός μπακ δεν είδε με καλό μάτι το «αστείο» του συμπαίκτη του και, σύμφωνα με δηλώσεις του στο «Sky Sports», εξήγησε πως αναγκάστηκε να εκδικηθεί τον Πικέ.

«Εκείνη την μέρα έκαψαν τα παπούτσια μου. Δεν ήταν αστείο και το κατάλαβα ότι το έκανε ο Ζεράρ. Έτσι, για να τον εκδικηθώ, πήρα και εγώ τα παπούτσια του, πήγα στην τουαλέτα και έκανα την ανάγκη μου σε αυτά», ανέφερε.

Μια ιστορία κάπως… ιδιαίτερη, όμως δείχνει το θετικό κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εκείνη τη χρονιά, όταν μεσουρανούσε η Γιουνάιτεντ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x