Stoiximan Super League

Η αποστολή της Κέρκυρας για Βουλγαρία

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της Κέρκυρας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία.

Την αποστολή της Κέρκυρας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία, ανακοίνωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Από αυτή απουσιάζουν οι τραυματίες Νικος Κρητικός και Γιώργος Παμλίδης.

Η ανακοίνωση της Κέρκυρας

Το πρώτο μέρος της προετοιμασίας επι κερκυραϊκού εδάφους για την ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ολοκληρώθηκε επιτυχώς και αύριο Κυριακή 16 Ιουλίου θα αναχωρήσει για το Τέτεβεν της Βουλγαρίας όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ θα πραγματοποιηθούν και 3 φιλικές αναμετρήσεις με Απόλλωνα, Ξάνθη και Πλατανιά.

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ελευθερόπουλος και το επιτελείο του εστίασαν κυρίως στην φυσική κατάσταση, ενδυνάμωση και τακτική και έχουν πλέον ολοκληρωμένη εικόνα για το έμψυχο υλικό της ομάδας.

Όπως ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας για το Τέτεβεν θα ταξιδέψουν οι: Γιαννακόπουλος Νικόλαος, Κουτζαβασίλης Φώτης, Κολοβούρης Ανδρέας (υπο δοκιμή), Diogo Jordao, Αναστασίου Αντώνιος, Gomes Matthieu, Σπίνουλας Σπυρίδων, Βενέτης Αναστάσιος, Γρομητσάρης Χρήστος, Ιωάννου Ιωάννης, Μπαλάφας Σωτήριος, Σιόντης Στέφανος, Epstein Denis, Κόντος Αλέξανδρος, De Vargas Matheus, Τρεπεκλής Δημητρίος, Diogo Kevin, Dualla Viera, Ζορμπάς Παναγιώτης, Rogerio Turam, και απο την Κ20 οι Zaimaj Aleksandro, Mocovilla Ardit-Παναγιωτης, Misku Markeijan-Μαρκος

Αποθεραπεία λόγω τραυματισμού κάνουν οι Κρητικός Νικόλαος και Παμλίδης Γεώργιος με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός αποστολής για το Τέτεβεν.

Η επιστροφή της αποστολής έχει προγραμματιστεί για τις 30 Ιουλίου.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x