Stoiximan Super League

Η αποστολή της Ξάνθης για Αγρίνιο

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της Ξάνθης για το αυριανό εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, με τον Κίκο Ραμίρεθ να ανακοινώνει την 19μελή αποστολή, που δεν έχει τον Αμπάντ.

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για την εκτός έδρας αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της Super League 1, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Μετά τις τελευταίες του οδηγίες σε θέματα τακτικής, ο Κίκο Ραμίρεθ ανακοίνωσε την αποστολή για την Σαββατιάτικη (31/08) αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου, από την οποία απουσιάζουν οι τραυματίες Αμπάντ, Μαλεζάς, Καμαρά και Φασίδης.

Συγκεκριμένα, στις επιλογές του Ισπανού προπονητή της θρακιώτικης ομάδας βρίσκονται οι: Σάο Μπέντο, Σταθάκης, Μπαξεβανίδης, Σόσα, Ντίρεσταμ, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Θυμιάνης, Κοβάσεβιτς, Ντε Λούκας, Τερκί, Εντουάρντο, Τζουρίτσκοβιτς, Στάρτζεον, Ντε Αμορίμ, Μπαριέντος, Φοσέ, Ρενέλα και Πολέτο.

Παράλληλα, σήμερα το μεσημέρι και σε γνωστό ξενοδοχείο της Ξάνθης, πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα την λειτουργία του VAR στο οποίο παραβρέθηκε αντιπροσωπεία των ακριτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x