Stoiximan Super League

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με ΑΕΚ

Με τον Φάουστο αλλά χωρίς τον Μπεκ η 21μελής αποστολή του Παναθηναϊκού, που ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Με τον Ούφε Μπεκ που έχει διάστρεμμα και τον Κωνσταντίνο Κότσαρη να ακολουθούν θεραπεία και τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού να ξεκινούν με προθέρμανση, να συνεχίζουν με ασκήσεις πέντε εναντίον δυο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης, που δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού λόγω της τιμωρίας του, ανακοίνωσε τη λίστα με τους παίκτες που είναι στην αποστολή των «πράσινων» και στην οποία βρίσκεται εκ νέου ο Φάουστο Τιένθα.

Συγκεκριμένα, αυτοί είναι οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Φαούστο Τιένθα, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Μολό, Αποστολάκης, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Νούνες, Πούγγουρας, Καμπετσής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x