Stoiximan Super League

Η απώλεια του Μαυροπάνου έφερε Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ!

Θέση συνεργάτη του Λούμπος Μίχελ με αρμοδιότητες στην ελληνική αγορά στον ΠΑΟΚ αναλαμβάνει ο Γιώργος Γεωργιάδης, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής στον ΠΑΟΚ!

Όπως ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, ο Γιώργος Γεωργιάδης αναλαμβάνει θέση συνεργάτη του Λούμπος Μίχελ στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, ο Γεωργιάδης θα έχει αρμοδιότητες για την ελληνική αγορά, να τσεκάρει παίκτες από την Ελλάδα, την πορεία των δανεικών σε άλλες ομάδες και την ομαλή προσαρμογή των παιδιών της Ακαδημίας στην πρώτη ομάδα.

Όπως τόνισε ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ στην εκπομπή «Αντεπίθεση», η συγκεκριμένη εξέλιξη σημειώθηκε μετά από μία συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Γιώργο Γεωργιάδη και κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό συνέβη μετά την απώλεια του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, ο οποίος αποχώρησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα με προορισμό την Άρσεναλ.

Ο μεγαλομέτοχος παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από αυτή την εξέλιξη, αφού δεν μπορούσε να καταλάβει πως χάθηκε ένας ελπιδοφόρος παίκτης και ο σύλλογος δεν έκανε καμία κίνηση για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x