Stoiximan Super League

«Η Άρσεναλ πλήρωσε τα έξι εκατ. στον ΠΑΟΚ για Λούκας»

Ο μάνατζερ του Λούκας Πέρεθ αποκάλυψε ότι η Άρσεναλ έχει δώσει ήδη τα έξι εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ από τη μεταγραφή του Λούκας Πέρεθ.

Απόλυτα τυπική παρουσιάστηκε η Άρσεναλ στις υποχρεώσεις από την απόκτηση του Λούκας Πέρεθ σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Ισπανού επιθετικού, που πήρε μεταγραφή από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στους «κανονιέρηδες» (την περασμένη Τρίτη πέτυχε τα δύο πρώτα του γκολ, σκοράροντας δις κόντρα στην Νότιγχαμ), ο αγγλικός σύλλογος έχει καταβάλει ήδη έξι εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ, που κατείχε ποσοστό 30% μεταπώλησης.

«Από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, η διοίκηση της Άρσεναλ πλήρωσε στον ΠΑΟΚ, μέσω της Ντεπορτίβο, το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ. Ο ΠΑΟΚ συνολικά πήρε 7,5 εκατομμύρια ευρώ από τον Λούκας. Είναι τα περισσότερα χρήματα που πήρε από οποιονδήποτε παίκτη που παραχώρησε. Το 1,5 εκατομμύριο ευρώ το πήρε όταν πούλησε τον Λούκας στην Ντεπορτίβο και τα 6 εκατομμύρια από την Άρσεναλ. Και ο ΠΑΟΚ ωφελήθηκε από τον Λούκας και ο Λούκας από τον ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Φερνάντο Ροντρίγκο στη «Metrosport».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x