Ισπανία

Η αστρονομική προσφορά που είχε κάνει η Σίτι στον Μέσι

Μια ανάσα από την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι είχε φτάσει η Μάντσεστερ Σίτι, που ήταν έτοιμη να καλύψει την ρήτρα του και προσέφερε στον Αργεντινό πενταετές συμβόλαιο, αξίας 250 εκατ. ευρώ!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λιονέλ Μέσι είχε φτάσει η Μάντσεστερ Σίτι, που σύμφωνα με την «Mundo» είχε αποφασίσει να πληρώσει τα 250 εκατ. ευρώ της ρήτρας του και του προσέφερε πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 50 εκατ.ευρώ!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η μετακίνηση του Μέσι στο Μάντσεστερ συγκέντρωνε αρκετές πιθανότητες, λίγο πριν την ανανέωση του με τους «μπλαουγκράνα», ενώ η αβεβαιότητα που επικρατούσε στην Καταλονία εκείνη την περίοδο καθιστούσε καθ' όλα ρεαλιστική την απόκτηση του από τους «πολίτες».

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Φεράν Σοριάνο, που βρίσκεται πλέον στο στρατόπεδο της Σίτι, λέγεται πως συζητούσε συνεχώς με τον πατέρα και μάνατζερ του διεθνούς άσου ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο 31χρονος αποφάσισε εν τέλει να ανανεώσει με την ομάδα που τον ανέδειξε και ο μισθός του ανέρχεται πλέον στα 35 εκατ. ευρώ το χρόνο, ποσό που τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη!

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x