Stoiximan Super League

Ξεκαρδίστηκε ο «κομάντο» Βράνιες όταν τον ρώτησαν για Παναθηναϊκό!

Γέλιο προκάλεσε στον Όγκνιεν Βράνιες η ερώτηση για το αν θα παίξει με τον Παναθηναϊκό! Διαβάστε πώς ο «κομάντο» της ΑΕΚ ξεκαθάρισε -πριν καν εξεταστεί- ότι δεν χάνει με τίποτα το ντέρμπι.

Είναι γνωστός ο χαρακτήρας του. Παρόλο που βρίσκεται λίγο καιρό στην ΑΕΚ, έχει κερδίσει ήδη τον κόσμο με τη μαχητικότητά του.

Με τον τρόπο, όμως, που αντιμετώπισε τον τραυματισμό του πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Όγκνιεν Βράνιες επιβεβαίωσε ακόμα περισσότερο πόσο… ταλιμπάν είναι.

Διότι δεν είναι μονάχα ότι έσπευσε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της Βοσνίας να ανεβάσει φωτογραφία στο Facebook με μήνυμα ότι θα είναι έτοιμος την Κυριακή. Είναι κυρίως ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται να καθησύχασε τους ανθρώπους της «Ένωσης».

Σύμφωνα λοιπόν με την «Ώρα των σπορ», σε επικοινωνία που είχαν μαζί του μετά το παιχνίδι, η ερώτηση και μόνο για το αν θα προλάβει την αναμέτρηση με τους «πράσινους» του φάνηκε… ξεκαρδιστική.

«Τι; Αν θα παίξω με τον Παναθηναϊκό;» αναρωτήθηκε και γέλασε δυνατά. «Είστε τρελοί; Πλάκα κάνετε; Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω το ντέρμπι», φέρεται να τους απάντησε.

Είναι χαρακτηριστικό, δε, και αυτό που έλεγαν χθες στην ΑΕΚ αφότου επιβεβαιώθηκε από το ιατρικό επιτελείο ότι ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός. Ότι δηλαδή «και πιο σοβαρό να ήταν, άντε να του λέγαμε να μην παίξει την Κυριακή. Θα μας έδερνε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x