Stoiximan Super League

Η ατάκα Μελισσανίδη για την Αγια-Σοφιά!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενημερώθηκε λεπτομερώς για τα έργα στη Φιλαδέλφεια και το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε για πρώτη φορά στη Φιλαδέλφεια (από τη μέρα του αγιασμού) για να παρακολουθήσει την πορεία των έργων. Για περίπου μισή ώρα του έδειξαν από κοντά πώς προχωρά η ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ και στη συνέχεια ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της «Δικέφαλος» και της κατασκευαστικής εταιρίας, Ερμώνασσα ΑΕ, για όλες τις λεπτομέρειες.

Πιο συγκεκριμένα, ρώτησε για το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθηθούν, αλλά και για τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν την κατασκευή της Αγια-Σοφιάς!

Σε εκείνο το σημείο, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης θέλησε να δώσει το στίγμα του για την... επόμενη μέρα, αλλά και την προσμονή όλων στην ΑΕΚ για το... όνειρό τους. «Πάμε όσο πιο γρήγορα γίνεται», η ατάκα του προς τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει το έργο!

Από ‘κει και πέρα, σήμερα τα συνεργεία θα δουλέψουν με προβολείς από τους γερανούς μέχρι το βράδυ, κάτι που θα γίνει σε όλες τις πλάκες του έργου, όπως ακριβώς απαιτείται μετά το πέσιμο όλου του τσιμέντου. Ουσιαστικά, αυτή είναι η πλάκα μιας πλευράς των υπόγειων γκαράζ, στο πρώτο δάπεδο του γηπέδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x