Ισπανία

Η Ατλέτικο διέσυρε τη Ρεάλ, 5-0 στο ημίχρονο! (vids)

Σε ένα ματς με πολλά νεύρα και αψιμαχίες, η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν σεβάστηκε τη συμπολίτισσά της και επικράτησε με 7-3 της Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο του International Champions Cup.

Επίδειξη δύναμης θέλησε να κάνει η Ατλέτικο Μαδρίτης στο φιλικό που διεξήχθη τα ξημερώματα στην Αμερική για το International Champions Cup, όπου η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε επικράτησε με σκορ 7-3 απέναντι στη συμπολίτισσα.

Σε ένα ματς με αρκετά νεύρα, λόγω της κόντρας των δύο συλλόγων της Μαδρίτης, απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Ντιέγκο Κόστα με τρία γκολ και μία αποβολή!

Αυτή ήρθε με την… κοκορομαχία του Ισπανοβραζιλιάνου επιθετικού με τον Καρβαχάλ, στο 64’ και ένα λεπτό αργότερα ο διαιτητής αποφάσισε να τους στείλει και τους δύο νωρίτερα στα αποδυτήρια, ώστε να κάνουν… ντους και να ηρεμήσουν.



Το εντυπωσιακό ήταν πως η Ατλέτικο προηγήθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ επτά λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά της και έδειξε τις (άγριες) διαθέσεις της για το παιχνίδι.

Αυτό φάνηκε τόσο στο αγωνιστικό σκέλος αλλά και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν το παιχνίδι με τη Ρεάλ, οι «ροχιμπλάνκος» που έδειξαν να σέβονται και τόσο τη «βασίλισσα».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x