Stoiximan Super League

Η δύσκολη απόφαση του Κωστένογλου για Λιβάγια

Ο πολύτιμος Κροάτης φορ συμπλήρωσε κάρτες και θα πρέπει να επιλεγεί σε ποιο από τα τέσσερα δύσκολα ματς που έρχονται θα τον στερηθεί η ομάδα του.

Ο Μάρκο Λιβάγια πρόσθεσε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του στην χθεσινή νίκη της ΑΕΚ επί του Βόλου (3-2) στην Ριζούπολη. Με το γκολ που σημείωσε έφτασε τα 6 σε 11 εμφανίσεις μέσα στη σεζόν, ενώ μετρά και 3 ασίστ.

Ωστόσο ο Κροάτης φορ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες κι έτσι θα χάσει ένα από τα τέσσερα προσεχή ματς της Super League. Ο Νίκος Κωστένογλου βρίσκεται μπροστά σε μια δύσκολη απόφαση, καθώς η τετράδα αγώνων που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα… ζόρικη για την «Ένωση».

Ο Λιβάγια, λοιπόν, θα πρέπει να χάσει ένα από τα ματς με Ολυμπιακό (εκτός), Ατρόμητο (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός) και Άρη (εντός). Η λογική λέει πως πιθανότατα θα επιλέξει το ματς με τους Περιστεριώτες, με δεύτερο επικρατέστερο σενάριο το παιχνίδι με τον Άρη, ενώ είναι δεδομένο πως θα είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λιβάγια έφτασε τις 29 κίτρινες κάρτες με την φανέλα της ΑΕΚ, μία περισσότερη από τα γκολ που έχει σημειώσει με την «Ένωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x